Chris Osgood jatkaa St. Louisissa

NHL / Uutinen
Juuri ennen siirtorajan umpeutumista Bluesiin siirtynyt veteraanimaalivahti Osgood on tehnyt seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Osgood kerkesi viime kaudella pelaamaan vain yhdeksän runkosarjaottelua St.Louisin paidassa. Lisäksi mies oli maalin suulla seitsemänteen otteluun venyneessä pudotuspelisarjassa Vancouveria vastaan, jossa Canucks lähetti Osgoodin yhdessä muun joukkueen kanssa kesälomille.

- Pudotuspelin jälkeen Chris ilmoitti halukkuudestaan jatkaa seurassa ja auttaa meitä voittamaan Stanley Cup 2004, totesi Bluesin GM Larry Pleau.

- Tämän tavoitteen saavuttamiseksi hän on suostunut jopa palkkaan, joka on selkeästi alle sen hinnan jota hänen ikäisestä ja tasoisesta maalivahdista kuuluu maksaa. Hän on jo voittanut Stanely Cupin, mutta mahdollisuus voittaa se St.Louisin kanssa oli se tekijä, joka sai hänet allekirjoittamaan uuden sopimuksen. Olemme erittäin tyytyväisiä, että hän jatkaa joukkueessamme.

Osgood on aiemmin urallaan pelannut Detroitissa ja NY Islanderseissa, joista ensimmäisessä hän voitti himoitun Stanley Cupin. Hän on ollut kolmasti mukana NHL:n All Stars-ottelussa ja on pelannut urallaan yhteensä 508 runkosarjan ottelua, joista voittoja 274 ja päästettyjen maalien keskiarvokin mukava 2.46. Playoffien samat tilastot ovat 82 ottelua, 44 voittoa ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.16.

» Lähetä palautetta toimitukselle