CHL:n neljännesvälierät pyörähtävät käyntiin - JYP ja Tappara iskevät yhteen

CHL / Uutinen
JYP saa vastaansa nousukuntoisen Tapparan.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Ainoat CHL:n pudotuspeleihin yltäneet suomalaisjoukkueet iskevät yhteen jo ensimmäisellä kierroksella.

Champions Hockey League jatkuu neljännesvälierillä. Suomalaisjoukkueista tiensä jatkoon alkusarjasta selvittivät vain JYP ja Tappara, jotka arpa heitti heti vastakkain.

Kotoisessa Liigassa Tappara on saanut koneensa käyntiin, kun taas JYPin kuntokäyrä on osoittanut viime viikkoina alaspäin. Jyväskyläläiset tosin näyttivät iskukykynsä hakemalla edellisellä kierroksella vakuuttavan vierasvoiton Turusta. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran perjantaina 27. lokakuuta, jolloin Tappara nappasi jatkoaikavoiton Jyväskylästä. Syyskuussa puolestaan JYP oli Tampereella maalin verran parempi.

− Ehdottomasti Tappara on meille enemmän kuin mieluisa vastus pelata. Heidän pelityylinsä sopii meille hyvin, kommentoi JYP-hyökkääjä Joonas Nättinen illan vastusta seuran verkkosivuilla.

− Kuten viime viikolla nähtiin, niin yhteenkään merkkausvirheeseen ei ole varaa. He rankaisevat heti. Jatketaan myös omaa raikasta hyökkäyspeliä nyt kun se on kerta taas löytynyt.

JYP luisteluttaa kentälle tällä kaudella ensimmäistä kertaa Michel Miklikin, joka ihastutti otteillaan jo viime kaudella.

Myös Tappara-leirissä suhtaudutaan tulevaan koitokseen tosissaan.

− Edessä on tähän mennessä yksinkertaisesti syksyn tärkein peli, paaluttaa päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

− Varmasti tietynlainen möyriminen, painiminen, tappelu ja taistelu mitä viimeksi oli perjantaina siellä, se on selvästi pelaajien iholla ja höyryissä vielä, että sitä kautta joukkueeseen tulee luontainen kova valmiustila.

Muut otteluparit ovat: 

Bílí Tygři Liberec - Frölunda Indians
Malmö Redhawks - Oceláři Třinec
Kometa Brno - EV Zug
Adler Mannheim - Brynäs IF
Red Bull Salzburg - Växjö Lakers
SC Bern - Red Bull München
ZSC Lions - Nottingham Panthers

Jatkoon mennään otteluparin yhteistuloksella. Jos tilanne on kahden ottelun jälkeen tasan, pelataan 10 minuutin jatkoaika neljällä neljää vastaan. Otteluparien toiset osat pelataan 7. marraskuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle