Capitals-vahti Holtby sai 30 miljoonan dollarin sopimuksen

NHL / Uutinen
Braden Holtbyn uuden sopimuksen vuosittainen arvo on keksimäärin 6,1 miljoonaa dollaria.
Kuva © Getty Images
Ennen kuin välimieskäsittelijä antoi tuomionsa, Washington Capitals ja Braden Holtby pääsivät sopuun viisivuotisesta sopimuksesta.

Washington Capitals on solminut viisivuotisen ja 30,5 miljoonan dollarin sopimuksen maalivahtinsa Braden Holtbyn kanssa. Holtbyn uuden sopimuksen cap hit on kaikista liigan pelaajista 45. suurin ja maalivahdeissa kanadalainen on nyt seitsemäntenä.

Viime kausi oli 25-vuotiaalle Holtbylle läpimurtokausi, kun hän pelasi peräti 73 runkosarjaottelua Capitalsin paidassa. Se oli kaikista maalivahdeista eniten. Holtby torjui myös eniten laukauksia ja sijoittui torjuntaprosenteissa seitsemänneksi. Hän pelasi runkosarjassa yhdeksän nollapeliä, mikä oli toiseksi eniten.

Ennen viime kautta reippaat sata NHL-ottelua pelannut Holtby on Capitalsin neljännen kierroksen varaus kesältä 2008. NHL-debyytinsä hän teki vuosikymmenen vaihteessa.

Kanadalaisvahti oli rajoitettu vapaa agentti ja uuden sopimuksen arvon erimielisyyksistä johtuen Holtby meni Capitalsin kanssa välimieskäsittelyyn. Ennen kuin käsittelijä antoi tuomionsa, osapuolet pääsivät sopuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle