Canucks-legenda nimitettiin seuran presidentiksi

NHL / Uutinen
Linden johtaa nyt Canucks-laivaa.
Kuva © Getty Images
Vancouver Canucks on nimittänyt seuran kiekkotoiminnan presidentikseen Trevor Lindenin.

Trevor Linden on nimitetty Vancouver Canucksin kiekkotoiminnan johtajaksi ja varakuvernööriksi. Seura ilmoitti nimityksestä keskiviikkona. Linden on entinen Canucksin pelaaja ja kapteeni.

26 vuotta sitten seuraan pelaajana saapunut Linden ehti pelata NHL:ssä yhteensä 20 vuotta, joista seitsemänä hän oli joukkueensa kapteeni.

Hänen ensimmäinen tehtävänsä on löytää seuraaja tiistaina erotetulle toimitusjohtajalle Mike Gillisille.

− Tämä on todellinen kunnia. Rakastan tätä kaupunkia ja Canucks on aina ollut osa perhettäni. Uskon olevani valmis tähän haasteeseen. Olen intohimoinen tämän joukkueen suhteen ja haluan voittaa, lausui Linden seuran lehdistötilaisuudessa.

− Hän on toiminut myös NHL:n pelaajayhdistyksen johtajana, yhteisön vetäjänä ja kaupankäynnissä. Se on erittäin tärkeä yhdistelmä, joka muokkaa organisaatiotamme oikeaan suuntaa, arvioi seuran puheenjohtaja Francesco Aquilini.

Aquilini kiitti samassa yhteydessä myös potkut saanutta Gillisiä tämän työstä Canucksille.

Selvittyään NHL:n finaaleihin ja voiton päähän Stanley Cupista vuonna 2011 Canucks on tipahtanut pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kaksi kertaa. Tällä kaudella Canucks ei selviytynyt uuden valmentajansa John Tortorellan johdolla pudotuspeleihin lainkaan. Lindenin mukaan kaikki valmennukseen liittyvät päätökset tehdään vasta myöhemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle