x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Horvat on Canucksin oma varaus ja edustanut joukkuetta koko uransa.

Getty Images

Canucks-kokoonpanoon viimeinen silaus − Horvatille kuuden vuoden jatkosopimus

Vancouver Canucksin viime kauden paras pistemies Bo Horvat on tehnyt kuuden vuoden jatkosopimuksen, jonka keskimääräinen vuosiansio on 5,5 miljoonaa dollaria.

Kesän aikana runsaasti vahvistunut Vancouver Canucks sai puuttuvan palasen liimattua kokoonpanoonsa, kun 22-vuotias Bo Horvat teki joukkueen kanssa kuusivuotisen jatkosopimuksen. Canucksin viime kauden paras pistemies tienaa keskimäärin 5,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

− Bo on jo johtava pelaaja ja keskeinen osa joukkuettamme. Olemme innoissamme, että hän on pitkään mukana joukkueen rakentamisessa. Sitoutumisellaan ja työmoraalillaan hän on onnistunut kehittymään kausi kaudelta, kommentoi Canucks-GM Jim Benning.

− On upea tunne saada jatkaa kuusi seuraavaa kautta Canucksissa. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Heti varauksen jälkeen fanit ovat ottaneet minut avosylin vastaan, ja olen ylpeä saadessani kutsua tätä kaupunkia kodikseni. Olen innoissani päästessäni auttamaan joukkuetta voittoon, muotoili Horvat omat ajatuksensa.

Viime kaudella Horvat rikkoi maali-, syöttö- ja piste-ennätyksensä kerättyään tehot 20+32. Nuori hyökkääjä pääsi mukaan myös viime kauden tähdistöotteluun. 

Canucks varasi kanadalaishyökkääjän varaustilaisuuden yhdeksäntenä pelaajana vuonna 2013. Pelaamissaan 231 ottelussa Horvat on kerännyt 117 tehopistettä.

Kommentti Juha Oinonen

Canucks on ollut kesän aikana aktiivinen pelaajamarkkinoilla, ja viime kauden parhaan pistemiehen kiinnittäminen monivuotisella sopimuksella oli paitsi tärkeä siirto joukkueen pärjäämisen kannalta myös merkittävä symbolinen ele.

Horvat on parantanut tehojaan kausi kaudelta ja on joukkueen tulevaisuuden kannalta keskeinen rakennuspalikka. Laadukkaan ja edelleen kehittyvän sentterin ympärille on helppo rakentaa menestyvää joukkuetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Canucks kaatoi Oilersin Horvatin osumilla − “Tämä oli hieno esitys koko joukkueelta"

NHL | 8.10.2017 10:11
Vancouver on jääkiekkohullu kaupunki. Vaikka oma joukkue olikin viime kaudella liigan huonoimpia, Canucks-fanit täyttivät lojaalisesti Rogers Arenan penkit kotiavauksessa Edmonton Oilersia vastaan. Itse ottelusta kehkeytyi vaiherikas vääntö, joka päättyi lopulta kotijoukkueen 3−2-voittoon. lue lisää

O'Reilly katseli voittomaalia jäähypenkiltä: "Hyvä, kun edes koskin häneen"

MAAJOUKKUE | 20.5.2018 20:35
Kanadan turnauksesta muodostui suuri pettymys, kun turnaus päättyi hävittyyn pronssiotteluun. Joukkueen taso oli hyvin kaksijakoinen. lue lisää

Kulunut kausi romutti Jussi Jokisen NHL-uran lopun − näin se tapahtui

NHL | 9.4.2018 7:30
Jussi Jokinen aloitti kautensa Edmonton Oilersissa, jossa suomalaiselle oli pedattuna paikka kärkiketjuille tulitukea tuovana pelaajana. Jokinen hyppi kuitenkin joukkueesta toiseen, sillä hän joutui tällä kaudella kahdesti siirtolistalle ja kerran kaupatuksi. Jatkoaika perkasi hyökkääjän kauden atomeiksi. lue lisää

Henrik ja Daniel Sedin päättävät uransa tähän kauteen − "On aika keskittyä perheisiimme ja elämään jääkiekon jälkeen"

NHL | 2.4.2018 21:14
Vancouver Canucksin ruotsalaishyökkääjät Henrik ja Daniel Sedin lopettavat pelaajauransa. lue lisää

Canucks kiinnitti Yhdysvaltain yliopistosarjan piste- ja maalipörssin voittajan − "Hän on todella lahjakas pelaaja"

NHL | 26.3.2018 20:24
Tällä kaudella Yhdysvaltain yliopistopelaajien eliittiin noussut Adam Gaudette on solminut kolmivuotisen tulokassopimuksen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Bo Horvat

Vancouver #53 L kh
s. 1995 Rodney, ON, CAN
183CM / 93KG
SOPIMUS: 2023
VARAUS: 2013 Vancouver Canucks 1. kierros #9