Horvat on Canucksin oma varaus ja edustanut joukkuetta koko uransa.

Getty Images

Canucks-kokoonpanoon viimeinen silaus − Horvatille kuuden vuoden jatkosopimus

Vancouver Canucksin viime kauden paras pistemies Bo Horvat on tehnyt kuuden vuoden jatkosopimuksen, jonka keskimääräinen vuosiansio on 5,5 miljoonaa dollaria.

Kesän aikana runsaasti vahvistunut Vancouver Canucks sai puuttuvan palasen liimattua kokoonpanoonsa, kun 22-vuotias Bo Horvat teki joukkueen kanssa kuusivuotisen jatkosopimuksen. Canucksin viime kauden paras pistemies tienaa keskimäärin 5,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

− Bo on jo johtava pelaaja ja keskeinen osa joukkuettamme. Olemme innoissamme, että hän on pitkään mukana joukkueen rakentamisessa. Sitoutumisellaan ja työmoraalillaan hän on onnistunut kehittymään kausi kaudelta, kommentoi Canucks-GM Jim Benning.

− On upea tunne saada jatkaa kuusi seuraavaa kautta Canucksissa. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Heti varauksen jälkeen fanit ovat ottaneet minut avosylin vastaan, ja olen ylpeä saadessani kutsua tätä kaupunkia kodikseni. Olen innoissani päästessäni auttamaan joukkuetta voittoon, muotoili Horvat omat ajatuksensa.

Viime kaudella Horvat rikkoi maali-, syöttö- ja piste-ennätyksensä kerättyään tehot 20+32. Nuori hyökkääjä pääsi mukaan myös viime kauden tähdistöotteluun. 

Canucks varasi kanadalaishyökkääjän varaustilaisuuden yhdeksäntenä pelaajana vuonna 2013. Pelaamissaan 231 ottelussa Horvat on kerännyt 117 tehopistettä.

Kommentti Juha Oinonen

Canucks on ollut kesän aikana aktiivinen pelaajamarkkinoilla, ja viime kauden parhaan pistemiehen kiinnittäminen monivuotisella sopimuksella oli paitsi tärkeä siirto joukkueen pärjäämisen kannalta myös merkittävä symbolinen ele.

Horvat on parantanut tehojaan kausi kaudelta ja on joukkueen tulevaisuuden kannalta keskeinen rakennuspalikka. Laadukkaan ja edelleen kehittyvän sentterin ympärille on helppo rakentaa menestyvää joukkuetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Canucks kaatoi Oilersin Horvatin osumilla − “Tämä oli hieno esitys koko joukkueelta"

NHL | 8.10.2017 10:11
Vancouver on jääkiekkohullu kaupunki. Vaikka oma joukkue olikin viime kaudella liigan huonoimpia, Canucks-fanit täyttivät lojaalisesti Rogers Arenan penkit kotiavauksessa Edmonton Oilersia vastaan. Itse ottelusta kehkeytyi vaiherikas vääntö, joka päättyi lopulta kotijoukkueen 3−2-voittoon. lue lisää

Markus Granlundille uusi alku Canucksissa − “ Uskon, että tästä tulee hyvä kausi”

NHL | 8.10.2017 9:58
Vancouver Canucksin viime kausi oli suuri pettymys, eikä Markus Granlundin hyvin alkanut runkosarja saanut positiivista päätöstä. Maaliskuussa murtunut ranne piti hyökkääjän sivussa viime kevään otteluista, mutta nyt mies on terve ja valmis uuteen alkuun. Jatkoaika tapasi Granlundin Vancouverissa ennen kauden avausottelua. lue lisää

Kanadalaismedia: Canucks lainaa Juolevin TPS:ään

LIIGA | NHL | 3.10.2017 10:34
Vancouver Canucksin varaama puolustaja Olli Juolevi ei onnistunut saamaan pelipaikkaa NHL-joukkueesta toisenakaan syksynä. The London Free Pressin mukaan Canucks onkin päättänyt lainata Juolevin Suomeen ja TPS:ään. lue lisää

NHL:n heikoimmat puolustukset 2017-18: NHL-tulokkaalla vaikea kausi, Avalanche ei vieläkään vakuuta

NHL | 3.10.2017 8:00
Jatkoajan NHL-toimitus otti kauden kynnyksellä kynsiinsä sarjan heikoimmat puolustukset. Listauksessa on otettu huomioon niin puolustuksen kuin maalivahtien tasokkuus. lue lisää

Sedinin kaksoset ja Vancouver Canucks − kirjaimellisesti voittamaton yhdistelmä

NHL | 3.10.2017 7:30
Daniel ja Henrik Sedin ovat pelanneet Vancouver Canucksissa koko 2000-luvun. Kaksikon tehokkuudesta huolimatta Stanley Cup on jäänyt haaveeksi – ja jää jatkossakin, sillä Sedinin veljekset eivät halua pelata muualla kuin Canucksissa. lue lisää

Kommentit

Bo Horvat

Vancouver #53 L kh
s. 1995 Rodney, ON, CAN
183CM / 93KG
SOPIMUS: 2023
VARAUS: 2013 Vancouver Canucks 1. kierros #9