Canadiensin Pricelle nollapeli, Stars teki neljä ylivoimamaalia

Carey Price oli jälleen ohittamaton Canadiensin maalissa.
Montreal Canadiens jatkoi vahvaa virettään voittamalla Washington Capitalsin. Detroit Red Wings otti voiton samoilla sijoituksilla itäisessä konferenssissa olevasta New York Islandersista, kun taas Dallas Stars on nousemassa taisteluun paikasta pudotuspeleihin.

Montreal Canadiens otti viidennen peräkkäisen voittonsa, kun Max Pacioretty ratkaisi ottelun Washington Capitalsia vastaan jatkoajalla. Maali jäi ottelun ainoaksi. Pacioretty ratkaisi myös Canadiensin edellisen ottelun New York Rangersia vastaan. Carey Price jatkoi Canadiensin maalissa erinomaisesti pysäyttämällä kaikki 36 laukausta. Price on päästänyt enemmän kuin kaksi maalia vain kerran viimeisissä 16 ottelussaan.

Detroit Red Wings palasi voittojen tielle kaadettuaan New York Islandersin 4-1. Tomas Tatar vei ensimmäisessä erässä Red Wingsin 1-0-johtoon ja puolustaja Brendan Smith lisäsi johtoa toisessa erässä kauden kolmannella osumallaan. Islandersin puolustukseen palannut Lubomir Visnovsky kavensi kolmannessa erässä johdon yhteen maaliin, mutta Jonathan Ericsson ja Gustav Nyquist tekivät lopulta loppulukemiksi 4-1. Voitto oli Red Wingsille seitsemäs viimeisistä kahdeksasta ottelusta.

Starsin ylivoima tehokasta, Niemelle nollapeli

Dallas Stars voitti Winnipeg Jetsin 5-2 ottelussa, jossa erikoistilanteet nousivat merkittävään rooliin. Stars onnistui tekemään neljä ylivoimamaalia kahdeksalla yrityksellä. Starsin maalivahti Kari Lehtonen teki 40 torjuntaa, kun taas puolustaja John Klingberg valittiin ottelun ykköstähdeksi tehtyään tehot 2+2. Stars on voiton myötä enää neljän pisteen päässä viimeisestä playoff-paikasta.

San Jose Sharksin ja Chicago Blackhawksin ottelussa nähtiin suomalaismaalivahtien taisto, kun Antti Niemi oli Sharksin ja Antti Raanta Blackhawksin maalilla. Niemi vei pidemmän korren pelaten Sharksin 2-0-voitossa nollapelin. Raannalle merkittiin 18 torjuntaa. Sharksin tulokashyökkääjä Melker Karlsson aloitti maalinteon avauserässä, kun hän laittoi oman laukauksensa irtokiekon ohi Raannan. Joe Thornton teki vielä kolmannessa erässä 2-0 tyhjään maaliin.

MONTREAL - WASHINGTON 1-0 ja.
DETROIT - NY ISLANDERS 4-1
OTTAWA - ARIZONA 7-2
BOSTON - LOS ANGELES 3-1
NY RANGERS - CAROLINA 4-1
NEW JERSEY - FLORIDA 3-1
PHILADELPHIA - TORONTO 1-0
WINNIPEG - DALLAS 2-5