Canadiens sopimuksiin vapaiden agenttiensa kanssa

NHL / Uutinen
Montreal Canadiens on tehnyt jatkosopimukset loppujenkin vapaiden agenttiensa kanssa, Koivun jatkosopimus uutisoitiin aiemmin päivällä. Kaikki uudet sopimukset ovat vuoden pituisia. Joukkueen jokaisella pelaajalla on nyt sopimus tulevaa kautta varten.

Brian Savage oli viime kaudella joukkueen paras maalintekijä. Savage iski 62 ottelussa 21 maalia ja syötti 24 osumaa. GM Savard tarjosi Savagelle aiemmin kolmen vuoden sopimusta arvoltaan 7.5 miljoonaa, mutta Savage ei ollut sopimusehdotukseen tyytyväinen. Nyt allekirjoitettu vuoden sopimus tarkoittaa sitä, että nyt 30-vuotias Savage on vapaa keskustelemaan muiden joukkueiden kanssa ensi kesänä. Tuleva kausi on Savagelle yhdeksäs Canadiens-paidassa.

Chad Kilger, 24-vuotias kovaa taklaava sentteri, hankittiin kesken viime kauden Edmontonista. Toiseen suuntaan matkasi tuolloin Sergei Zholtok. Kilger pelasi menneellä kaudella 43 ottelua Canadiens-paidassa, ja teki noissa 25 pistettä (9+16). Oilersissa Kilger ehti pelata 34 ottelua vaatimattomilla tehoilla (5+2).

Mathieu Garon, 23-vuotias maalivahtilupaus, pelasi uransa ensimmäiset NHL-ottelut viime kaudella. Yhdessätoista ottelussa Garon pelasi kaksi nollapeliä, päästi 2.44 maalia per ottelu ja sai torjuntaprosentiksi 89.7%. AHL-joukkue Quebec Citadellesissa Garon pelasi 31 ottelua vastaavien tilastomerkintöjen ollessa 2.92 ja 92.0%.

Francis Bouillon, 25-vuotias puolustaja, kärsi loukkaantumisista viime kaudella. Hän oli sivussa 36 ottelusta käsi- ja nilkkavammojen takia. 26 pelatussa ottelussa Bouillon syötti kuusi osumaa. Urallaan Bouillon on pelannut yhteensä 103 NHL-ottelua Canadiensissa ja tehnyt noissa 22 pistettä (3+19).

Arron Asham, ärhäkkä 23-vuotias laituri, on pelannut kolme kautta Canadiensin organisaatiossa. Menneellä kaudella Asham pelasi 46 ottelua ylhäällä, teki 5 pistettä (2+3) ja keräsi 59 jäähyminuttia. Quebec Citadellesia Asham edusti 15 ottelun verran, joissa iski 7 maalia ja 9 syöttöpistettä.

Gennady Razin, 23-vuotias isokokoinen ukrainalaispuolustaja, aloittaa kolmannen kautensa Canadiensin organisaatiossa. Viime kausi vierähti kokonaan Citadellesissa. Razin pelasi 69 ottelua, ja teki 3 maalia ja 19 syöttöpistettä.

Xavier Delisle aloitti viime kauden Canadiens-paidassa, mutta komennettiin pian farmijoukkue Citadellesiin. 25-vuotias Delisle ehti pelata Canadiensissa 14 ottelua, joissa onnistui tekemään 3 maalia ja 2 syöttöpistettä. Citadellesissa pelatuissa 62 ottelussa Delisle osui 18 kertaa ja syötti 29 osumaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle