Callahanin voitokas paluu New Yorkiin, Filppulalle lisää syöttöpisteitä

NHL / Uutinen
Ryan Callahan hassutti Henrik Lundqvistin.
Kuva © Getty Images
New York Rangersin entinen kapteeni Ryan Callahan rokotti entistä seuraansa parin maalin verran, kun Tampa Bay Lightning haki pisteet New Yorkista maalein 5-1. Valtteri Filppula keräsi tililleen kaksi syöttöpistettä.

Tampa Bay Lightning peittosi New York Rangersin maalein 5-1 ottelussa, jossa moni pelaaja kohtasi entisen seuransa. Lightningin Ryan Callahan, Anton Strålman ja Brian Boyle pelasivat viime kaudella Rangersin paidassa, kun taas Rangersin Martin St. Louis edusti edelliset kolmetoista vuotta Lightningia. 

Lightning karkasi avauserässä kahden maalin johtoon, kun Nikita Kutšerov pääsi ensin läpi vastahyökkäyksessä ja sitten entinen Rangersin kippari Callahan rokotti ylivoimalla. Esityön Callahanin osumaan tekivät Steven Stamkos ja Valtteri Filppula.

Toisessa erässä oli St. Louisin vuoro rankaista entistä seuraansa, kun Rangers jauhoi ylivoimalla 2-1-kavennuksen. Se jäi kuitenkin Rangersin ainoaksi osumaksi ottelussa. Filppula-Stamkos -yhteistyö toimi, kun Filppula katkaisi Rick Nashin syötön ja vapautti Stamkosin maalintekoon. Maali oli Stamkosin kauden kahdestoista ja nosti miehen pörssikärkeen yhdessä Nashin ja Tyler Seguinin kanssa. Filppulalla on kasassa neljätoista syöttöpistettä, mikä oikeuttaa syöttötilastoissa seitsemänteen sijaan.

Alex killorn lisäsi Lighning-johtoa entisestään, ja päätöserässä Callahan teki ottelun toisen maalinsa Stamkosin karvattua kiekon Rangersin päädyssä ja Callahanin jäätyään täysin vapaaksi maalille. Tuloksena loppunumerot 5-1. Stamkos keräsi ottelussa tehot 1+2. 

NY RANGERS-TAMPA BAY 1-5

» Lähetä palautetta toimitukselle