Bruins-ottelusta Islandersille loukkaantumissuma

NHL / Uutinen
Michael Grabneria ei ole liikaa nähty NHL-kaukaloissa tällä kaudella.
Kuva © Getty Images
New York Islandersin tappio Bruinsia vastaan sunnuntain vastaisena yönä ei ollut ottelun ainoa suru-uutinen vierasjoukkueelle. Islanders myös menetti kolme pelaajansa sairastuvalle.

New York Islanders on asettanut hyökkääjä Michael Grabnerin loukkaantuneiden listalle. Itävaltalaishyökkääjä pelasi vajaat kymmenen minuuttia lauantain ottelussa Bruinsia vastaan, eikä pukenut viime yön kamppailuun Buffalossa. Grabner on saanut tällä kaudella tililleen vain 18 peliä, joissa on syntynyt viisi maalia ja seitsemän pistettä.

Ottelussa Bruinsia vastaan loukkaantuivat myös hyökkääjä Cal Clutterbuck ja puolustaja Calvin de Haan. Kumpikaan ei pelannut viime yönä Sabresia vastaan. Loukkaantumiset avasivat oven hyökkääjä Harry Zolnierczykille, jolle ottelu Buffalossa oli kauden ensimmäinen NHL:ssä ja uran ensimmäinen Islanders-paidassa.

Islandersin kokoonpanosta puuttuu entuudestaan joukkueen kärkihyökkääjiin lukeutuva Kyle Okposo, joka on vielä useita viikkoja sivussa. Jenkkihyökkääjä ei ole pelannut sitten tammikuun 19 päivän.

» Lähetä palautetta toimitukselle