Boudreau jatkaa Ducksin penkin takana

NHL / Uutinen
Bruce Boudreau luotsaa Anaheim Ducksia vuoteen 2017 saakka.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen seuran päävalmentajan Bruce Boudreaun kanssa. Sopimuksen myötä Boudreau jatkaa Ducksin penkin takana vuoteen 2017 saakka.

Bruce Boudreau toimii jatkossakin Anaheim Ducksin vastuuvalmentajana. Seura ilmoitti tehneensä valmentajan kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, mikä pitää hänet Ducksissa vuoteen 2017 saakka. Uusi sopimus astuu voimaan ensi kaudella.

Boudreaun alaisuudessa Ducks on noussut yhdeksi NHL:n parhaista seuroista. Seura on saavuttanut hänen aikanaan kaksi Tyynenmeren divisioonan ykkössijaa ja voittanut 111 ottelua runkosarjassa. Pudotuspeleissä Ducksin taival on ollut takkuisempaa. Seura on voittanut Boudreaun aikana vain yhden pudotuspelisarjan. Silti Ducks kuuluu tulevallakin kaudella Stanley Cup-voittajaehdokkaiden joukkoon.

- Minulle se merkitsee paljon, että Ducks-organisaatio uskoo minuun ja kykyihini johtaa joukkuetta. Se on tärkeää myös tästä eteenpäin. Minä ja perheeni viihdymme Kaliforniassa joten oli hienoa saada tämä alta pois niin pian kuin mahdollista. Se on hyväksi monella tasolla, Boudreau totesi.

Vuonna 2007 Washington Capitalsin penkin takana NHL-päävalmentajauransa aloittaneen Boudreaun taival on ollut menestyksekäs. Hän on johtanut seuransa yhteensä kuusi kertaa divisioonansa ykköseksi ja saavuttanut 312 voittoa, mikä on eniten kaikista liigan aktiivipäävalmentajista. 

Ducks saavutti viime kaudella 54 voittoa ja sijoittui runkosarjassa toiseksi, vain pisteen Boston Bruinsia jäljessä. Pudotuspeleissä seura hävisi seitsemässä ottelussa tulevalle mestarille Los Angeles Kingsille lukemin 4-3.

» Lähetä palautetta toimitukselle