Bonino vei Keslerin valokeilan, Vatanen osui jälleen

Nick Bonino näytti entiselle kotikatsomolleen, miten voittomaalikilpailussa tehdään maali.
Anaheim Ducksin Ryan Kesler pääsi näyttämään osaamistaan entiselle seuralleen Vancouver Canucksille, mutta shown veikin kaupan toinen osapuoli, Ducksista Canucksiin siirtynyt Nick Bonino.

Sami Vatanen oli ainoa Anaheim Ducksin pelaaja, joka onnistui maalinteossa varsinaisella peliajalla, kun Ducks kohtasi Vancouver Canucksin. Vatasen maali riitti kuitenkin viemään joukkueen jatkoajalle, sillä Canucks onnistui niin ikään maalinteossa vain kerran. Maalivahdit Frederik Andersen ja Eddie Läck olivat pääosassa. Andersenille kertyi 34 torjuntaa ja Läckille 28. Jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua, joten sitä haettiin voittomaalikilpailusta asti.

Anaheimiin kesällä kaupattu Ryan Kesler pelasi ensimmäistä kertaa entistä joukkuettaan vastaan. Miehellä oli tilaisuus niitata voitto-osuma voittomaalikilpailussa, mutta yritys kilahti tolppaan. Parempi onni oli kaupan toisella osapuolella Nick Boninolla. Bonino pääsi rokottamaan entistä seuraansa onnistumalla voittomaalikilpailun ensimmäisellä kierroksella. Se jäi kilpailun ainoaksi maaliksi, joten kaksi pistettä matkasi Vancouveriin.

Samankaltainen oli tahti askelten New Yorkissa, jossa viime kaudella New York Rangersin riveissä kiekkoillut Benoit Pouliot iski toisessa erässä 2-1-voitto-osuman, kun miehen tämän kauden seura Edmonton Oilers kävi hakemassa pisteet lukemin 3-1. Muista Oilersin maaleista vastasivat Ryan Nugent-Hopkins ja Teddy Purcell. Rangersin ainoa syntyi Carl Hagelinin mailanlavasta.

Oilers puolusti kolmannessa erässä johtoasemaansa niin tiukasti, ettei Rangers saanut kolmannessa erässä laukaustakaan kohti Oilersin maalia ennen kuin erästä oli kulunut 11 minuuttia.

Tampa Bay Lightning otti jo kuudennen perättäisen voittonsa. Tällä kertaa kaatui Detroit Red Wings, mutta vasta voittomaalikilpailussa lukemin 4-3. Lightning ehti jo johtaa ottelua 3-1. Steven Stamkos iski ottelussa kaksi maalia ja on jo hiipinyt maalipörssin kärkituntumaan kymmenellä osumallaan. Valtteri Filppula oli mukana värkkäämässä Lightningin avausmaalia, joka syntyi ylivoimalla ja jonka Stamkos viimeisteli. Syöttöpiste oli Filppulalle kauden kymmenes.

Voiton Lightningille voittomaalikilpailussa ratkaisi Ryan Callahan huijaamalla Jimmy Howardin odottamaan rystypuolen vetoa ja kääntämällä sen sijaan sisään kämmeneltä.

OTTAWA-TORONTO 3-5

DETROIT-TAMPA BAY 3-4 vl.

NY RANGERS-EDMONTON 1-3

CHICAGO-SAN JOSE 5-2

ANAHEIM-VANCOUVER 1-2 vl.