Bobrovski nollasi Predatorsin, Price palasi voitokkaasti

Sergei Bobrovski ei päästänyt Nashville Predatorsia maalintekoon.
Kaukaloon palannut Montreal Canadiensin Carey Price oli voitokas ottelussa New York Islandersia vastaan. Sergei Bobrovski takasi nollapelillään Columbus Blue Jacketsille voiton Nashville Predatorsista.

Sergei Bobrovski johdatti 39 torjunnallaan ja kauden ensimmäisellä nollapelillään Columbus Blue Jacketsin kotivoittoon ottelussa Nashville Predatorsia vastaan.

Blue Jackets sai otteluun salama-alun. Gregory Campbell ja Ryan Johansen veivät maaleillaan joukkueensa 2-0-johtoon ennen kuin avauserästä oli ehtinyt kulua viittä minuuttia. Boone Jenner lakaisi oman laukauksensa irtokiekon verkkoon ja lisäsi Blue Jacketsin johtoa toisessa erässä. Scott Hartnell täydensi Blue Jacketsin 4-0-voittolukemat tyhjään maaliin päätöserässä.

Blue Jackets menetti jo avauserässä kaksi puolustajaansa, kun sekä Fjodor Tjutin (ylävartalovamma), että kiekosta osuman kasvoihinsa saanut Cody Goloubef loukkaantuivat. Predators ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään vastustajansa alakerran miesvajausta.

Lupul ratkaisijana voittolaukauskilpailussa

Toronto Maple Leafs kukisti vieraissa Carolina Hurricanesin voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 1-2. Joffrey Lupul upotti Maple Leafsin viidentenä laukojana ratkaisevan yrityksen Hurricanesin Cam Wardin selän taakse.

Hurricanesin Brad Malone siirsi miinuskulmasta joukkueensa johtoon päätöserässä. Maple Leafsin Leo Komarov saalisti syöttöpisteen Nazem Kadrin tasoitusmaaliin. Maple Leafsin James Reimer tarvitsi voittoon 33 torjuntaa.

Price otti voiton paluuottelussaan

Montreal Canadiensin Carey Price palasi loukkaantumisensa jälkeen kaukaloon ottelussa New York Islandersia vastaan. Ensimmäistä kertaa kolmen viikon tauon jälkeen pelannut Price torjui 33 kertaa Canadiensin 5-3-vierasvoitossa.

Canadiensin kenttäpelaajista ratkaisijoina häärivät kaksi maalia laukonut Jeff Petry ja tehot 1+1 kerännyt Nathan Beaulieu. Brock Nelson iski Islandersille kaksi maalia. Perhesyistä siirtoa läntiseen konferenssiin pyytänyt Islandersin Travis Hamonic onnistui myös maalinteossa.

CAROLINA - TORONTO 1-2 vl.
COLUMBUS - NASHVILLE 4-0
DETROIT - LOS ANGELES 3-2
NY ISLANDERS - MONTREAL 3-5
CALGARY - CHICAGO 2-1 ja.
EDMONTON - NEW JERSEY 5-1