Bob Hartley Calgaryn valmentajaksi

Calgary Flamesin uusi valmentaja on Bob Hartley. Hartley korvaa tehtävässään ilman jatkosopimusta jääneen Brent Sutterin.

Päättyneen kauden Sveitsin A-liigan Zürich Lionsia valmentanut Bob Hartley palaa NHL:ään. Hänen uusi seuransa on Calgary Flames, jonka on määrä julkistaa Hartleyn valinta tiedotustilaisuudessa torstai-iltana Suomen aikaa.

– Bob Hartley on voittaja! Hän on voittanut jokaisella tasolla, missä on valmentanut – QMJHL:sta AHL:n ja NHL:n kautta Sveitsin liigaan. Olemme luottavaisia, että hän pystyy tuomaan voittamisen kulttuuria organisaatioomme, Flamesin toimitusjohtaja Jay Feaster toteaa seuran tiedotteessa.

– Bob on väsymätön puurtaja, hämmästyttävä motivaattori ja strategikko, loistava penkin takana ja opettaja sydämeltään. Kaiken lisäksi hän on myös hieno ihminen.

Urallaan 651 NHL-ottelua valmentanut Hartley tuo mukanaan aimo annoksen kokemusta sekä voittamista. Hartley valmensi Colorado Avalanchen Stanley Cup-mestaruuteen keväällä 2001. Lisäksi hän luotsasi Avalanchen läntisen konferenssin finaaleihin neljänä peräkkäisenä kautena.

Hartley on valmentanut myös Atlanta Thrashersia. Hänen alaisuudessaan Atlanta ylsi historiansa ainoan kerran pudotuspeleihin vuonna 2007. Hartley on työskennellyt myös RDS-kanavan panelistina ennen siirtymistään Sveitsiin.

Calgary saalisti päättyneellä kaudella 37 voittoa ja 29 tappiota. Joukkue jäi ulos pudotuspeleistä kolmannen kerran peräkkäin.

kommenttien lähde: TSN.ca

Lue myös

Calgary Flames − Takaisin maan pinnalle

NHL | 11.10.2016 11:00
Vahvistunut Calgary Flames lähti kauteen 2015-16 jopa epärealistisen suurin odotuksin. Keväällä liekkipaidat löytyivätkin sarjataulukosta alempaa kuin kukaan oli osannut kuvitella. Flamesin pitää pestä kasvonsa, ja se pyrkii siihen muutamalla harkitulla liikkeellä. lue lisää

Nuorten amerikkalaisten joukkueessa ihastuttanut Gaudreau jättisopimukseen Flamesin kanssa

NHL | 11.10.2016 1:22
Calgary Flames ja Johnny Gaudreau ovat solmineet jättimäisen jatkosopimuksen. lue lisää

Calgary purki Korpikosken sopimuksen koeajan jälkeen

NHL | 9.10.2016 20:15
Suomalaishyökkääjä Lauri Korpikosken sopimus on purettu koeajan jälkeen, tiedotti NHL-seura Calgary Flames. lue lisää

Flames ja Monahan massiiviseen sopimukseen, ketjukaveri vielä vailla sopimusta

NHL | 20.8.2016 11:02
Flames on kiinnittänyt nuoren hyökkääjätähtensä seitsenvuotisella sopimuksella. lue lisää

Theoren Fleury on syntinsä sovittanut, päästäkää hänet sisään

NHL | 29.6.2016 9:18
Hockey Hall of Fame valitsee joka vuosi uusia jäseniä kunniagalleriaansa. Ja joka vuosi se jättää yhden tylysti valitsematta. lue lisää

Kommentit

Michael Frolik

Calgary #67 L olh
s. 1988 Kladno, CZE
185CM / 84KG
SOPIMUS: 2020
VARAUS: 2006 Florida Panthers 1. kierros #10