Bob Hartley Calgaryn valmentajaksi

Calgary Flamesin uusi valmentaja on Bob Hartley. Hartley korvaa tehtävässään ilman jatkosopimusta jääneen Brent Sutterin.

Päättyneen kauden Sveitsin A-liigan Zürich Lionsia valmentanut Bob Hartley palaa NHL:ään. Hänen uusi seuransa on Calgary Flames, jonka on määrä julkistaa Hartleyn valinta tiedotustilaisuudessa torstai-iltana Suomen aikaa.

– Bob Hartley on voittaja! Hän on voittanut jokaisella tasolla, missä on valmentanut – QMJHL:sta AHL:n ja NHL:n kautta Sveitsin liigaan. Olemme luottavaisia, että hän pystyy tuomaan voittamisen kulttuuria organisaatioomme, Flamesin toimitusjohtaja Jay Feaster toteaa seuran tiedotteessa.

– Bob on väsymätön puurtaja, hämmästyttävä motivaattori ja strategikko, loistava penkin takana ja opettaja sydämeltään. Kaiken lisäksi hän on myös hieno ihminen.

Urallaan 651 NHL-ottelua valmentanut Hartley tuo mukanaan aimo annoksen kokemusta sekä voittamista. Hartley valmensi Colorado Avalanchen Stanley Cup-mestaruuteen keväällä 2001. Lisäksi hän luotsasi Avalanchen läntisen konferenssin finaaleihin neljänä peräkkäisenä kautena.

Hartley on valmentanut myös Atlanta Thrashersia. Hänen alaisuudessaan Atlanta ylsi historiansa ainoan kerran pudotuspeleihin vuonna 2007. Hartley on työskennellyt myös RDS-kanavan panelistina ennen siirtymistään Sveitsiin.

Calgary saalisti päättyneellä kaudella 37 voittoa ja 29 tappiota. Joukkue jäi ulos pudotuspeleistä kolmannen kerran peräkkäin.

kommenttien lähde: TSN.ca

Lue myös

Colton Orr ripustaa luistimet naulaan

NHL | 28.4.2016 22:30
Yhdeksän kautta NHL:ssä urallaan pelannut Colton Orr poistuu takavasemmalle. Orr pelasi tällä kaudella kymmenen ottelun verran Calgary Flamesin farmijoukkue Stockton Heatin riveissä. lue lisää

Flames-vahdit vaihtoon − Bäckströmille ja Hillerille ei jatkoa

NHL | 13.4.2016 8:41
Calgary Flamesin toimitusjohtaja Brad Treliving ilmoitti tiistaina, että Niklas Bäckström ja Jonas Hiller eivät jatka joukkueessa. Molempien sopimukset päättyivät tähän kauteen. lue lisää

NHL-kierroksen topit ja flopit: Maali-iloittelua Kalifornian auringon alla

NHL | 31.3.2016 9:42
Anaheim Ducks oli tyly isäntä yön minikierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

Widemanin 20 ottelun pelikielto puolittui

NHL | 11.3.2016 21:03
Tammikuun lopulla erotuomaria selästä taklanneen Dennis Widemanin pelikielto puolittui alkuperäisestä. lue lisää

Vuoden pelaamatta ollut Niklas Bäckström siirtyy Calgaryyn

NHL | 1.3.2016 1:15
Minnesota Wildissa katsomoon pitkiksi ajoiksi jämähtänyt Niklas Bäckström siirtyy Calgary Flamesiin. lue lisää

Kommentit

Mark Giordano

Calgary #5 L p
s. 1983 Toronto, ON, CAN
183CM / 92KG
SOPIMUS: 2022
VARAUS: Ei varattu