Bob Hartley Calgaryn valmentajaksi

NHL / Uutinen
Calgary Flamesin uusi valmentaja on Bob Hartley. Hartley korvaa tehtävässään ilman jatkosopimusta jääneen Brent Sutterin.

Päättyneen kauden Sveitsin A-liigan Zürich Lionsia valmentanut Bob Hartley palaa NHL:ään. Hänen uusi seuransa on Calgary Flames, jonka on määrä julkistaa Hartleyn valinta tiedotustilaisuudessa torstai-iltana Suomen aikaa.

– Bob Hartley on voittaja! Hän on voittanut jokaisella tasolla, missä on valmentanut – QMJHL:sta AHL:n ja NHL:n kautta Sveitsin liigaan. Olemme luottavaisia, että hän pystyy tuomaan voittamisen kulttuuria organisaatioomme, Flamesin toimitusjohtaja Jay Feaster toteaa seuran tiedotteessa.

– Bob on väsymätön puurtaja, hämmästyttävä motivaattori ja strategikko, loistava penkin takana ja opettaja sydämeltään. Kaiken lisäksi hän on myös hieno ihminen.

Urallaan 651 NHL-ottelua valmentanut Hartley tuo mukanaan aimo annoksen kokemusta sekä voittamista. Hartley valmensi Colorado Avalanchen Stanley Cup-mestaruuteen keväällä 2001. Lisäksi hän luotsasi Avalanchen läntisen konferenssin finaaleihin neljänä peräkkäisenä kautena.

Hartley on valmentanut myös Atlanta Thrashersia. Hänen alaisuudessaan Atlanta ylsi historiansa ainoan kerran pudotuspeleihin vuonna 2007. Hartley on työskennellyt myös RDS-kanavan panelistina ennen siirtymistään Sveitsiin.

Calgary saalisti päättyneellä kaudella 37 voittoa ja 29 tappiota. Joukkue jäi ulos pudotuspeleistä kolmannen kerran peräkkäin.

kommenttien lähde: TSN.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle