Bob Hartley Calgaryn valmentajaksi

Calgary Flamesin uusi valmentaja on Bob Hartley. Hartley korvaa tehtävässään ilman jatkosopimusta jääneen Brent Sutterin.

Päättyneen kauden Sveitsin A-liigan Zürich Lionsia valmentanut Bob Hartley palaa NHL:ään. Hänen uusi seuransa on Calgary Flames, jonka on määrä julkistaa Hartleyn valinta tiedotustilaisuudessa torstai-iltana Suomen aikaa.

– Bob Hartley on voittaja! Hän on voittanut jokaisella tasolla, missä on valmentanut – QMJHL:sta AHL:n ja NHL:n kautta Sveitsin liigaan. Olemme luottavaisia, että hän pystyy tuomaan voittamisen kulttuuria organisaatioomme, Flamesin toimitusjohtaja Jay Feaster toteaa seuran tiedotteessa.

– Bob on väsymätön puurtaja, hämmästyttävä motivaattori ja strategikko, loistava penkin takana ja opettaja sydämeltään. Kaiken lisäksi hän on myös hieno ihminen.

Urallaan 651 NHL-ottelua valmentanut Hartley tuo mukanaan aimo annoksen kokemusta sekä voittamista. Hartley valmensi Colorado Avalanchen Stanley Cup-mestaruuteen keväällä 2001. Lisäksi hän luotsasi Avalanchen läntisen konferenssin finaaleihin neljänä peräkkäisenä kautena.

Hartley on valmentanut myös Atlanta Thrashersia. Hänen alaisuudessaan Atlanta ylsi historiansa ainoan kerran pudotuspeleihin vuonna 2007. Hartley on työskennellyt myös RDS-kanavan panelistina ennen siirtymistään Sveitsiin.

Calgary saalisti päättyneellä kaudella 37 voittoa ja 29 tappiota. Joukkue jäi ulos pudotuspeleistä kolmannen kerran peräkkäin.

kommenttien lähde: TSN.ca

Lue myös

NHL-kierroksen topit ja flopit: Korpisalo hyydytti Flamesin, Ducksille kuudes perättäinen voitto

NHL | 6.2.2016 8:38
NHL:ssä pelattiin yöllä neljän ottelun kierros. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit. lue lisää

Flames-pakki sairastuvalle

NHL | 4.2.2016 10:03
T.J. Brodie joutui jättämään keskiviikkoisen ottelun kesken alavartalovamman takia. Tarkempaa tietoa vamman laadusta ja toipumisajasta ei vielä ole. lue lisää

Myrskyn silmään itsensä taklannut Wideman koviin rangaistuksiin

NHL | 3.2.2016 21:08
Calgary Flamesin Dennis Wideman on asetettu 20 ottelun pelikieltoon taklauksestaan linjatuomariin. lue lisää

Linjatuomarin taklannut Wideman toistaiseksi pelikieltoon

NHL | 29.1.2016 15:10
Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa linjatuomarin laitaan taklannut Calgary Flamesin Dennis Wideman on toistaiseksi pelikiellossa. lue lisää

NHL-tuomari taklattiin pää edellä laitaan

NHL | 28.1.2016 9:49
Dennis Wideman loukkasi tuomarin koskemattomuutta. lue lisää

Kommentit

Sean Monahan

Calgary #23 L kh
s. 1994 Brampton, ON, CAN
188CM / 84KG
SOPIMUS: 2016
VARAUS: 2013 Calgary Flames 1. kierros #6