Bob Hartley Calgaryn valmentajaksi

Calgary Flamesin uusi valmentaja on Bob Hartley. Hartley korvaa tehtävässään ilman jatkosopimusta jääneen Brent Sutterin.

Päättyneen kauden Sveitsin A-liigan Zürich Lionsia valmentanut Bob Hartley palaa NHL:ään. Hänen uusi seuransa on Calgary Flames, jonka on määrä julkistaa Hartleyn valinta tiedotustilaisuudessa torstai-iltana Suomen aikaa.

– Bob Hartley on voittaja! Hän on voittanut jokaisella tasolla, missä on valmentanut – QMJHL:sta AHL:n ja NHL:n kautta Sveitsin liigaan. Olemme luottavaisia, että hän pystyy tuomaan voittamisen kulttuuria organisaatioomme, Flamesin toimitusjohtaja Jay Feaster toteaa seuran tiedotteessa.

– Bob on väsymätön puurtaja, hämmästyttävä motivaattori ja strategikko, loistava penkin takana ja opettaja sydämeltään. Kaiken lisäksi hän on myös hieno ihminen.

Urallaan 651 NHL-ottelua valmentanut Hartley tuo mukanaan aimo annoksen kokemusta sekä voittamista. Hartley valmensi Colorado Avalanchen Stanley Cup-mestaruuteen keväällä 2001. Lisäksi hän luotsasi Avalanchen läntisen konferenssin finaaleihin neljänä peräkkäisenä kautena.

Hartley on valmentanut myös Atlanta Thrashersia. Hänen alaisuudessaan Atlanta ylsi historiansa ainoan kerran pudotuspeleihin vuonna 2007. Hartley on työskennellyt myös RDS-kanavan panelistina ennen siirtymistään Sveitsiin.

Calgary saalisti päättyneellä kaudella 37 voittoa ja 29 tappiota. Joukkue jäi ulos pudotuspeleistä kolmannen kerran peräkkäin.

kommenttien lähde: TSN.ca

Lue myös

Unohdettu superlupaus

NHL | 12.11.2014 10:19
Granlundista puhuttaessa ihmisten mieliin piirtyy usein välittömästi kultakevään 2011 ilmaveivimaali ja kohokohtavideoiden uskomattomat suoritukset Minnesota Wildissa. Tämä tarina kertoo, mihin muuhun sen nimen pitäisi assosioitua. lue lisää

Markus Granlund: "Loistavien jätkien kanssa olen päässyt pelaamaan"

NHL | 12.11.2014 10:15
Markus Granlundin nousu Flamesin kärkiketjuihin on tapahtunut hieman isoimpien valokeilojen sivussa. Jatkoaika kyseli miehen kuulumiset hyvin sujuneen alkukauden jälkeen. lue lisää

Flames ja Panthers viettivät maalijuhlia

NHL | 9.11.2014 13:36
Calgary Flames ja Florida Panthers intoutuivat varsinaiseen maali-iloitteluun lauantain kierroksella. Maalirikkaan ottelun vei lopulta nimiinsä Flames lukemin 6-4. Flamesin Markus Granlund kirjautti ottelussa tililleen syöttöpisteen. Myös Leo Komarov, Jori Lehterä ja Valtteri Filppula saivat nimensä pistetilastoihin yön kierroksella, lue lisää

Calgary voittoon ja Granlund heti pisteille

NHL | 1.11.2014 11:02
Calgary Flames otti voiton keskisen divisioonan. Adirondack Flamesista ylös kutsuttu Markus Granlund pääsi heti pisteille. lue lisää

Flamesin sentteriosastolla taas loukkaantumishuolia

NHL | 31.10.2014 10:34
Calgary Flamesin keskushyökkääjä Mikael Backlund on loukkaantunut. lue lisää

Kommentit

X

Karri Rämö

Calgary #31 L mv
s. 1986 Asikkala
190CM / 94KG
SOPIMUS: 2015
VARAUS: 2004 Tampa Bay Lightning 6. kierros #191

Uutiset