Bluesin nuoret Liiga-miesten avulla selvään voittoon

Muut Sarjat / Uutinen
Iikka Kangasniemi viimeisteli kaksi komeaa maalia.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Blues ei jättänyt epäselvyyttä siitä, kumpi oli parempi joukkue pudotuspelisarjassa Pelicansia vastaan. Ensimmäisessä ottelussa kolmen maalin takaa voittoon noussut espoolaisryhmä otti toisesta ottelusta selvän 8-1-voiton.

Ottelun ensimmäinen erä oli pelillisesti vielä tasaista, mutta Pelicansin maalilla Joonas Harald ei vakuuttanut, ja kotijoukkue iski kiekon kolmesti maaliin. Osumista vastasivat Tuukka Totro, Joonas Niemelä ja Victor Westermarck.

Janne Puhakka ja Iikka Kangasniemi lisäsivät Bluesin johtoa toisessa erässä, ja ottelusarja alkoi olla taputeltu. Kolmannessa erässä nähtiin vielä neljä maalia, joista Blues teki kolme ja Pelicans yhden. Kangasniemi teki illan toisensa ja myös Antti Suomelasta tuli kahden maalin mies päätöserän osumillaan. Pelicansin ainoan maalin teki Niko Kivelä.

Bluesille kovempi takaisku oli Kasper Björkqvistin loukkaantuminen pelin toisessa erässä. Hän ei pelannut enää sen jälkeen, kun poistui pukukoppiin huollettavaksi. 

Bluesin puolivälierävastustaja on Ässät, joka on saanut niin ikään suuren joukon Liiga-pelaajia käyttöönsä, kun edustusjoukkue ei päässyt pudotuspeleihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle