Blue Jacketsilla uskomaton loukkaantumissuma

NHL / Uutinen
Blue Jackets kärsii useista loukkaantumisista.
Kuva © Getty Images
Viime ottelussa Columbus Blue Jacketsin rivit harvenivat kolmella pelaajalla.

Blue Jacketsin loukkaantumistilanne ei ole kadehdittava. Ennestään joukkueesta puuttui useampi pelaajaja loukkaantumisen vuoksi ja viime ottelussa Senatorsia vastaan joukkue sai lisää huolia, kun kolme pelaajaa putosi joukkueen ringistä. Blue Jacketsin kokoonpanosta puuttuu nyt yhdeksän pelaajaa loukkaantumisen vuoksi.

Venäläishyökkääjä Artem Anisimov jäi ottelun toisessa erässä kovan taklauksen alle ja joutuu sivuun ylävartalovamman vuoksi. Hänen sairaslomansa pituudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Venäjän olympiajoukkueessakin nähty Anisimov ehti kauden ensimmäisessä yhdeksässä ottelussa tehdä kaksi maalia ja antaa kaksi maaliinjohtanutta syöttöä. Anisimov iski viime kaudella 39 tehopistettä Blue Jacketsin riveissä.

Avainpuolustaja James Wisniewski teloi samassa ottelussa sormensa ja on sivussa vähintään viikkon kaukalosta. Jenkkipuolustaja keräsi kolme syöttöpistettä yhdeksässä ottelussa ennen loukkaantumistaan. Viime kaudella Wisniewski sijoittui puolustajien pistepörssissä kahdeksanneksi 51 tehopisteellä.

Blue Jackets tiedotti myös keskushyökkääjä Mark Letestun vammasta. Nilkkavamma pitää Letestun sivussa kahdesta neljään viikkoa. Letestun tehopisteet ennen loukkaantumista olivat kolme maalia ja kaksi syöttöpistettä.

Folignolla niskavamma

Vain muutama päivä aikaisemmin joukkue menetti sairaslistalle myös ykkösmaalivahti Sergei Bobrovskin ja hyökkääjä Matt Calvertin. Bobrovski mursi sormensa ja Calvert kärsii ylävartalovammasta.

Lisäksi kärkilaituri Nick Foligno loukkasi niskansa ottelussa Kingsiä vastaan. Foligno taisteli laidant untumassa kiekosta Jeff Carterin kanssa ja törmäsi linjatuomariin. Foligno jouduttiin kantamaan paareilla ulos kaukalosta. Folignon alkukausi oli tehokas. Pelaamissaan kahdeksassa ottelussa Foligno iski yhdeksän tehopistettä. Vamman laadusta ei ole vielä tietoja.

Viime viikolla selvisi myös, että laituri Nathan Horton joutuu huilaamaan koko kauden. Hänen koko uransa saattaa olla ohi. Horton kärsii alaselän rappeumasta. Blue Jacketsin sairaslistaa täydentävät myös hyökkäjät Brandon Dubinsky ja Boone Jenner, jotka ovat olleet sivussa koko alkukauden ajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle