Jordan Leopold vahvistaa Blue Jacketsin alakertaa.

Getty Images

Blue Jackets hankki Leopoldin - Tjutin sairaslistalle

Columbus Blue Jackets menetti puolustaja Fjodor Tjutinin loukkaantuneiden listalle. Joukkue hankki puolustukseen korvaajaksi Jordan Leopoldin.

Jenkkipuolustaja Jordan Leopold, 34, siirtyi Bluesista Blue Jacketsiin vaihdossa viidennen kierroksen varausvuoroon kesän 2016 varaustilaisuudessa.

Kokenut puolustaja on edustanut urallaan myös Avalanchea, Flamesia, Penguinsia, Panthersia ja Sabresia. Uransa 659 ottelussa Leopold on saanut kasaan 210 tehopistettä. Tällä kaudella Leopold ehti edustaa Bluesia seitsemässä ottelussa ilman tehopisteitä.

Venäläispuolustaja Fjodor Tjutin, 31, on sivussa kaukalosta neljästä kuuteen viikkoa polvivamman vuoksi. Tjutin on saanut kokoon toistaiseksi kaksi syöttöpistettä alkukauden 16 ottelussaan.

Viime helmikuussa Venäjää olympialaisissa edustanut Tjutin on pelannut Blue Jacketsissa kesästä 2008. NHL-urallaan Tjutin on pelannut 691 ottelua ja tehnyt 235 tehopistettä.

Blue Jackets on alkukauden kärsinyt kovasti loukkaantumisista. Tjutinin ohella sairaslistaa miehittävät myös viisi muuta pelaajaa. Muun muassa varakapteeni Brandon Dubinsky on ollut sivussa koko alkukauden.

Lue myös

Atkinson takaportin kautta tähdistöotteluun

NHL | 27.1.2017 12:06
Jevgeni Malkinin loukkaantuminen avasi Cam Atkinsonille paikan tämänvuotiseen tähdistöotteluun. lue lisää

Blue Jackets -siirto on vain tekohengitystä − Jokisen NHL-ura on jo taputeltu

NHL | 18.1.2018 8:53
Jussi Jokinen poimittiin siirtolistalta Columbus Blue Jacketsin riveihin. Kyseessä on kuitenkin vain joukkueen hyökkääjävajeen paikkaaminen, ja Jokisen jyrkässä laskussa oleva NHL-ura on käytännössä jo ohi. lue lisää

Jussi Jokisesta Blue Jacketsin mies

NHL | 17.1.2018 19:39
Kokenut suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen joutui Los Angeles Kingsissä siirtolistalle, josta hänet poimi toinen NHL-seura Columbus Blue Jackets. lue lisää

NHL-laitahyökkääjien topit ja flopit: Kutšeroville odotettavissa pokaalisadetta

NHL | 4.1.2018 18:00
NHL-kausi on saavuttamassa puolivälin runkosarjan osalta, minkä takia Jatkoaika tarkastelee alkukaudella onnistuneita ja epäonnistuneita laitahyökkääjiä. Kummaltakin puolelta listaa löytyy vanhoja tuttuja tähtiä, mutta myös nuoria lupauksia. lue lisää

Nutivaara on seuraava suomalainen tähtipuolustaja

NHL | 27.12.2017 21:00
Columbus Blue Jacketsin Markus Nutivaara on edennyt päämäärätietoisesti NHL:ssä. Nyt kun pysyvä pelipaikka joukkueessa on ansaittu, on aika katsoa eteenpäin. Kulunut syksy antaa odottaa jo keväällä lopullista läpimurtoa tähtipuolustajien joukkoon. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Fjodor Tjutin

s. 1983 Izhevsk, RUS
188CM / 98KG
SOPIMUS: 2017
VARAUS: 2001 New York Rangers 2. kierros#40