Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Jordan Leopold vahvistaa Blue Jacketsin alakertaa.

Getty Images

Blue Jackets hankki Leopoldin - Tjutin sairaslistalle

Columbus Blue Jackets menetti puolustaja Fjodor Tjutinin loukkaantuneiden listalle. Joukkue hankki puolustukseen korvaajaksi Jordan Leopoldin.

Jenkkipuolustaja Jordan Leopold, 34, siirtyi Bluesista Blue Jacketsiin vaihdossa viidennen kierroksen varausvuoroon kesän 2016 varaustilaisuudessa.

Kokenut puolustaja on edustanut urallaan myös Avalanchea, Flamesia, Penguinsia, Panthersia ja Sabresia. Uransa 659 ottelussa Leopold on saanut kasaan 210 tehopistettä. Tällä kaudella Leopold ehti edustaa Bluesia seitsemässä ottelussa ilman tehopisteitä.

Venäläispuolustaja Fjodor Tjutin, 31, on sivussa kaukalosta neljästä kuuteen viikkoa polvivamman vuoksi. Tjutin on saanut kokoon toistaiseksi kaksi syöttöpistettä alkukauden 16 ottelussaan.

Viime helmikuussa Venäjää olympialaisissa edustanut Tjutin on pelannut Blue Jacketsissa kesästä 2008. NHL-urallaan Tjutin on pelannut 691 ottelua ja tehnyt 235 tehopistettä.

Blue Jackets on alkukauden kärsinyt kovasti loukkaantumisista. Tjutinin ohella sairaslistaa miehittävät myös viisi muuta pelaajaa. Muun muassa varakapteeni Brandon Dubinsky on ollut sivussa koko alkukauden.

Lue myös

Blue Jackets on löytänyt pelivireensä oikeaan aikaan - "En aio ylianalysoida tätä, me keskitymme vain seuraavaan otteluun"

NHL | 17.3.2018 16:00
Columbus Blue Jackets keräsi viime kaudella 108 pistettä ja oli yksi liigan puhutuimmista joukkueista. Tänä vuonna pistetahti ei ole ollut samanlaista, mutta joukkue taistelee edelleen tiukasti pudotuspelipaikasta. Jatkoaika oli paikalla Philadelphiassa, kun joukkue kaatoi torstaina kotijoukkue Flyersin tiukassa väännössä. lue lisää

Ducksin puolustukseen lovi - Bieksalla edessään viikkojen sairausloma käsileikkauksen jäljiltä

NHL | 16.3.2018 22:21
Anaheim Ducksin puolustaja Kevin Bieksa on arviolta 2−5 viikkoa poissa kaukalosta käsileikkauksen jäljiltä. lue lisää

Bruinsin puolustukseen aukko - McAvoylla polvivamma

NHL | 6.3.2018 20:41
Huippukautta pelaava tulokaspuolustaja Charlie McAvoy on kuukauden sivussa polven sivusiteen venähdyksen takia. lue lisää

Blue Jackets -hyökkäykseen iso lovi − Anderson neljä viikkoa sivussa

NHL | 28.2.2018 17:50
Columbus Blue Jackets menettää parhaan maalintekijänsä Josh Andersonin neljäksi viikoksi sairastuvalle polvivamman vuoksi. lue lisää

Blue Jackets hankki Thomas Vanekin - siirtolistan läpäissyt Jussi Jokinen mukana kaupassa

NHL | 26.2.2018 22:38
Columbus Blue Jackets hankki siirtotakarajan kynnyksellä itävaltalaishyökkääjä Thomas Vanekin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Jordan Leopold

s. 1980 Golden Valley, MN, USA
183CM / 88KG
SOPIMUS: UFA
VARAUS: 1999 Anaheim Mighty Ducks 2. kierros #44