Blackhawks jatkaa varustautumistaan - Vermette Chicagoon

NHL / Uutinen
Vermette vääntää Shaw'n kanssa enää vain harjoituksissa.
Kuva © Getty Images
Chicago Blackhawks on hankkinut keskushyökkääjä Antoine Vermetten Arizona Coyotesista.

32-vuotias Antoine Vermette on Ottawa Senatorsin toisen kierroksen varaus kesältä 2000 ja on edustanut Coyotesin ja Senatorsin lisäksi myös Columbus Blue Jacketsia. Hän on pelannut urallaan 815 NHL:n runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 430 tehopistettä.

Pelaajakaupassa Coyotes-organisaatioon matkaa ruotsalaispuolustaja Klas Dahlbeck, joka esiintynyt tällä kaudella neljästi Blackhawks-paidassa NHL-tasolla ja pelannut kaksi edellistä kautta Blackhawksin AHL-farmijoukkueessa. Lisäksi Coyotes saa Blackhawksin ensimmäisen kierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen.

Vermeten hankinta on Blackhawksille viikonlopun toinen merkittävä pelaajakauppa. Suomalaispuolustaja Kimmo Timonen siirtyi eilen chicagolaisten riveihin Philadelphia Flyersista.

Käyttäjän tkroger kuva

Kommentti: Tommi Kröger

Blackhawks pelaa nyt kovilla ja aikoo mennä keväällä loppuun asti.

Antoine Vermette on monipuolinen kahden suunnan keskushyökkääjä, joka pärjää laiturin tontillakin. Silti Blackhawksin maksama hinta tuntuu varsin kovalta vuokrapelaajasta, jonka sopimus päättyy kesällä ja jonka jatkosopimus ei tule mahtumaan Blackhawksin lähitulevaisuuden palkkakaton raameihin, ei ainakaan ilman huomattavia kokoonpanomuokkauksia.

Toisaalta toimitusjohtaja Stan Bowman ei mieti juuri nyt ensi syksyä, mielessä siintää Stanley Cup -paraati kevätauringon porottaessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle