Blackhawks ja Hurricanes vaihtoivat puolustajia

NHL / Uutinen
Chicago Blackhawks ja Carolina Hurricanes ovat tehneet vaihtokaupan, jossa Blackhawks saa puolustaja Danny Richmondin. Vastaavasti Hurricanesiin matkaa puolustaja Anton Babtshuk.

Danny Richmond siirtyy Chicagoon.

Lisäksi Blackhawks saa vuoden 2006 neljännen kierroksen varausvuoron ja Hurricanes puolestaan vuoden 2007 neljännen kierroksen varausvuoron.

Kuluvalla kaudella pääasiassa Hurricanesin farmijoukkueessa Lowell Lock Monstersissa kiekkoillut 21-vuotias Danny Richmond on esiintynyt NHL-jäillä vain 10 ottelussa.

Mittelöissä yhdysvaltalaispuolustaja avasi myös pistetilinsä yhdellä syöttöpisteellä. Richmond on Hurricanesin vuoden 2003 toisen kierroksen varaus.

Myös 21-vuotias Anton Babtshuk on viettänyt suurimman osan tästä kaudesta Blackhawksin farmijoukkueessa Norfolk Admiralsissa. Venäläinen pääsi näyttämään taitojaan kuitenkin kaikkiaan 17 ottelussa Blackhawks-takalinjoilla.

Kyseisissä taistoissa Babtshuk ampui kaksi maalia ja jakoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Babtshuk on Blackhawksin vuoden 2002 ensimmäisen kierroksen varaus.

» Lähetä palautetta toimitukselle