Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Anthony Duclair jatkaa kehittymistään Chicagossa.

Getty Images

Blackhawks ja Coyotes vaihtoivat pelaajia − Duclair Chicagoon, Panik Arizonaan

Chicago Blackhawks sekä Arizona Coyotes ovat sopineet pelaajakaupasta, jossa Anthony Duclair sekä Adam Clendening matkaavat Chicagoon. Arizonan aavikoille puolestaan suuntaavat hyökkääjät Richard Panik sekä Laurent Dauphin.

Arizona Coyotesin GM John Chayka on ilmoittanut päässeensä sopimukseen pelaajakaupoista Chicago Blackhawksin kanssa. Kyseessä on kauppa, joka koskettaa yhteensä neljää pelaajaa. 

Vastaisuudessa Blackhawksin pelipaidan pukevat päälleen hyökkääjä Anthony Duclair sekä puolustaja Adam Clendening, kun taas kojoottipaitaan tästedes pukeutuvat hyökkääjät Richard Panik sekä Laurent Dauphin.

Kolmatta kauttaan Coyotesissa kiekkoillut Duclair on edustanut urallaan myös 18 ottelun verran hänet varannutta New York Rangersia. NHL-otteluita 22-vuotiaalle nuorukaiselle on kertynyt 190, joissa on syntynyt tehot 35+46=81.

Ensimmäisellä Coyotes-kaudellaan kaudella 2015−16 Duclair nakutti lupaavat 44 (20+24) tehopistettä, mutta pistetahti on sen jälkeen ollut maltillisempi. Viime kauden 58 ottelua tuottivat 15 (5+10) tehopistettä, ja kuluvan kauden pistesaldo näyttää niin ikään lukemaa 15 (9+6) 33 pelatun ottelun jälkeen.

26-vuotias Panik on puolestaan pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua tehoin 6+10. Chaykan mukaan hänen odotetaan tuovan Coyotesiin paitsi nopeutta myös fyysisyyttä sekä kokemusta. Panik onkin kaupan kokenein pelaaja 300 NHL-ottelullaan.

Clendening on esiintynyt kuluvalla kaudella vain viidessä NHL-ottelussa, joista saaliiksi on jäänyt kaksi syöttöpistettä. Koko uran aikana puolustajalle on kertynyt 86 ottelua tehoin 4+20.

Dauphin puolestaan ei ole pelannut tällä kaudella yhtään NHL-ottelua, vaan kausi on kulunut AHL-joukkue Rockford IceHogsissa, jonka kokoonpanossa otteluita on kertynyt 33 ja tehoja 4+10. Aiemmin urallaan Dauphin on edustanut 32 ottelun verran juurikin Coyotesia, joten kyseessä on hänen osaltaan paluu tuttuun organisaatioon puolen kauden Chicagon-visiitin jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Hjalmarsson Arizonaan, Murphy Windy Cityyn

NHL | 23.6.2017 19:26
Chicago Blackhawks ja Arizona Coyotes ovat tehneet pelaajakaupan, jossa tärkeimpinä palasina liikkuvat puolustajat. lue lisää

NHL 65:00 -podcast: Jaromir Jagr umpikujassa - suomalaisille tiedossa kesällä uusia koteja

NHL | 17.1.2018 12:00
Tämän kertaisessa NHL 65:00 -podcastissa toimittajat keskustelevat vapaille markkinoille kauden jälkeen todennäköisesti päätyvistä suomalaishyökkääjistä. Lisäksi aiheina pyörivät Sebastian Ahon loukkaantuminen ja Buffalo Sabresin jatkuva alamäki viimeisimpiä kauppoja unohtamatta. lue lisää

Duclairille vuoden jatkosopimus

NHL | 4.9.2017 16:46
Laitahyökkääjä Anthony Duclair on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Arizona Coyotesin kanssa. Sopimuksen arvo on 1,2 miljoonaa dollaria. lue lisää

Analyysi: Coyotes ja Blue Jackets täsmähankintoihin - Blackhawks ja Rangers pelaavat riskillä

NHL | 26.6.2017 13:53
Varausviikonloppu toi mukanaan useita korkean profiilin kauppoja. Suurimpaan rooliin nousivat Chicago Blackhawksin riskipeli, Columbus Blue Jacketsin täsmähankinta Artemi Panarinin muodossa sekä Arizona Coyotesin aktiivinen toiminta siirtomarkkinoilla. lue lisää

Sopimus tuli: Panikille ansaitusti iso palkankorotus

NHL | 12.5.2017 16:00
Chicago Blackhawksin slovakkihyökkääjä Richard Panik teki kahden vuoden jatkosopimuksen, ja vuosipalkka nousi lähes kahdella miljoonalla dollarilla. Sopimus tuli -juttusarja käy läpi sopimuksen taustoja ja arvioi onnistumista. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Anthony Duclair

Chicago #10 L vlh
s. 1995 Pointe-Claire, QC, CAN
180CM / 80KG
VARAUS: 2013 New York Rangers 3. kierros #80