Bishop kuuden vuoden sopimukseen Starsin kanssa

NHL / Uutinen
Bishop pelasi Kingsissä seitsemän ottelua.
Kuva © Getty Images
Dallas Stars on solminut Ben Bishopin kanssa kuuden vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on lähes 30 miljoonaa dollaria.

Kuluneella kaudella Tampa Bay Lightningissa ja Los Angeles Kingsissä pelannut Ben Bishop on solminut Dallas Starsin kanssa kuusivuotisen sopimuksen. Stars hankki aiemmin tällä viikolla Bishopin neuvotteluoikeudet.

Sopimuksen arvo on 29,5 miljoonaa dollaria, eli 30-vuotias Bishop tienaa vuosittain noin 4,9 miljoonaa dollaria. Starsilla on sopimus ensi kaudesta myös Kari Lehtosen ja Antti Niemen kanssa.

Käyttäjän msuhonen kuva

Kommentti: Markus Suhonen

Bishop tienaa tuoreen sopimuksen myötä vähemmän kuin Tampa Bay Lightningissa, mutta sopimuksen pituus koituu vielä Dallas Starsille ongelmaksi. Bishop on 30-vuotias maalivahti, jolla on urallaan huomattava loukkaantumishistoria. Sopimuksen päättyessä hän olisi siis 36-vuotias, eikä mikään puolla sitä, että pelaisi vaaditulla tasolla koko sopimuksen ajan.

Hän ei tuo Starsin maalivahtitilanteeseen merkittävää parannusta lyhyellä tähtäimelläkään, sillä kaudesta 2012-13 lähtien hän on torjunut Kari Lehtosen kanssa käytännössä samalla tasolla. Dallasilaisten kannalta sopimuksessa on enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia huolimatta alle viiden miljoonan vuosiansioista.

» Lähetä palautetta toimitukselle