Bergenheimille voittomaali, Lightningin Paquette teki hattutempun

Cedric Paquette teki kolme maalia Tampa Bayn voittaessa Detroitin.
Suomalaiset olivat vahvasti esillä yön kierroksella. Lisäksi Boston Bruins ja Tampa Bay Lightning jatkoivat vahvaa virettään voittaen ottelunsa.

Vahvasti viime aikoina pelannut Boston Bruins voitti New York Islandersin 5-2. Bruins johti ensimmäisen erän jälkeen 2-0 Reilly Smithin ja Patrice Bergeronin maaleilla. Islanders tuli toisessa erässä tasoihin, mutta Bruinsin puolustaja Kevan Miller teki 3-2-maalin, kun erää oli jäljellä vain neljä sekuntia. Bruins teki kolmannessa erässä vielä kaksi lisäosumaa. Tuukka Rask pelasi voitossa loistavasti tehden 43 torjuntaa.

Tampa Bay Lightning päätti 5-1-voitolla Detroit Red Wingsin kuuden mittaisen ottelun voittoputken. Hyökkääjä Cedric Paquette teki Tampalle kolme maalia. Paquette oli pelannut 29 ottelua ilman maalia, mutta kahdessa viime pelissään hän on tehnyt neljä osumaa. Ben Bishop torjui voitossa 28 torjuntaa. Red Wingsin ainoasta osumasta vastasi Darren Helm.

San Jose Sharks voitti Anaheim Ducksin 6-3 runkosarjan viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Sharks teki toisessa erässä viisi maalia, joka jäi yhden maalin päähän seuraennätyksestä yhdessä erässä. Antti Niemi teki Sharksin maalissa 25 torjuntaa. Sharksin Patrick MarleauJames Sheppard ja Barclay Goodrow tekivät jokainen pisteet 1+1. Näin Sharks on voittanut kauden viidestä ottelusta Ducksia vastaan neljä.

Florida Panthers voitti Columbus Blue Jacketsin 3-2. Suomalaisista pisteille pääsivät syöttöpisteen merkkauttanut Aleksander Barkov ja Sean Bergenheim, joka teki ottelun voittomaalin ajassa 53:08.

Puolustajat olivat vahvasti esillä Dallas Starsin 6-3-voitossa Ottawa Senatorsista. Starsin Trevor Daley teki ottelussa pisteet 1+2 ja John Klingberg teki ottelun voittomaalin kolmannessa erässä. Maalin lisäksi Klingberg sai syöttöpisteen Jamie Bennin tekemään ottelun avausmaaliin. Kari Lehtonen oli voitossa Starsin maalilla tehden 25 torjuntaa.

NY Islanders - Boston 2-5
NY Rangers - Montreal 0-1
Philadelphia - Winnipeg 5-2
Florida - Columbus 3-2
Ottawa - Dallas 3-6
Tampa Bay - Detroit 5-1
Toronto - Arizona 1-3
St. Louis - Nashville 5-4 vl.