Bendžiusille Ilves-sopimus

LIIGA / Uutinen
Ilves on tehnyt 1+2-vuotisen pelaajasopimuksen joukkueen testissä olleen liettualaishyökkääjä Aivaras Bendžiusin kanssa.

Ilves vahvistaa miehistöään liettualaishyökkääjä Aivaras Bendžiusilla. 19-vuotias Bendžius vakuutti valmennus- ja seurajohdon touko-kesäkuun vaihteessa tamperelaisjoukkueen mukana viettämänsä testiviikon aikana.

– Joukkue on erittäin hyvä ja kaikki pelaajat ovat ystävällisiä minulle. Kaikki ihmiset seurassa ovat olleet todella mukavia, joten minulla ei ole ollut mitään ongelmia täällä. Olen onnellinen saadessani olla osa Ilvestä, Bendžius kommentoi seuran kotisivuilla.

1+2-vuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa sorvannut Bendžius pelasi edelliskaudella liettualaisjoukkue SC Energija Elektrénain riveissä. Latvian pääsarjassa 34 ottelussa isokokoinen (194cm / 93kg) liettualainen kokosi tehot 21+17=38, kun taas Liettuan pääsarjapelejä Bendžiusille kirjattiin 15 kappaletta pisteiden näyttäessä lukemaa 32 (16+16).

– Olen tyytyväinen sopimukseeni. Ilves tarjosi minulle kelpaavan sopimuksen, toteaa Bendžius.

– En halua kuvailla pelaamistani – uskon, että katsojat osaavat muodostaa paremmin mielikuvan siitä itse. Tykkään pelata kovaa ja kokoni auttaa minua siinä.

» Lähetä palautetta toimitukselle