Barkov upotti Blue Jacketsin, Ducks kukisti Sharksin

Aleksander Barkov oli Panthersin sankari.
Aleksander Barkov oli Florida Panthersin ratkaisija voittolaukauskilpailussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Anaheim Ducksin ja San Jose Sharksin kohtaamiset jatkuivat vähämaalisina.

Florida Panthersin Aleksander Barkov upotti ratkaisevan voittolaukauksen Panthersin neljäntenä laukojana ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Panthersin voittoputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi, Blue Jacketsille tappio oli kolmas perättäinen.

Panthersin Vincent Trocheck avasi maalinteon toisen erän alussa kiekon kimmottua maaliin Blue Jackets-puolustaja Justin Falkin jalan kautta. Blue Jacketsin Michael Chaput tasoitti ottelun kauden ensimmäisellä osumallaan myöhemmin samassa erässä.

Päätöserä ja jatkoaika olivat maalittomia. Cam Atkinson oli Blue Jacketsin ainoa onnistuja voittolaukauskilpailussa, Panthersilta onnistuivat Jonathan Huberdeau ja Barkov. Panthersin Al Montoyalle kertyi 23 torjuntaa, Blue Jacketsin Sergei Bobrovski torjui 32 kertaa.

Gaudreau iski kypärätempun

Johnny Gaudreau liekehti Calgary Flamesin 5-4-voitossa Boston Bruinsista. Kypärätempun lisäksi Gaudreau syötti Mark Giordanon maalin avauserässä. Karri Rämö torjui ottelussa 38 kertaa ja Flames otti jo kuudennen perättäisen kotivoittonsa.

Brad Marchand iski Bruinsille kaksi maalia, joista jälkimmäinen syntyi alivoimalla rangaistuslaukauksesta. Bruinsin muista maaleista vastasivat Matt Beleskey ja Zdeno Chara.

Flamesin Jiri Hudler tasoitti ottelun, kun peliaikaa oli jäljellä vain 1,2 sekuntia. Gaudreau täydensi kypärätemppunsa ratkaisemalla ottelun jatkoajalla. Ratkaisumaalin alusti kesällä Bruinsista Flamesiin siirtynyt puolustaja Dougie Hamilton.

Ducks nollasi Sharksin

Anaheim Ducks oli kotonaan San Jose Sharksia parempi lukemin 1-0. Ducksin nelosketju iski ottelun ainoaksi jääneen maalin päätöserässä. Mike Santorelli sai Nate Thompsonilta syötön maalin eteen ja laukoi kiekon yläkulmaan ohi Sharksin maalia vartioineen Martin Jonesin.

Ducks puolusti maalin johtoaan erinomaisesti, eikä Sharksille jäänyt suuria mahdollisuuksia tasoitukseen. Sharks sai kolmannessa erässä aikaiseksi ainoastaan kaksi laukausta kohti Ducksin maalia. Ducksin John Gibson otti kauden, ja samalla myös viikon toisen nollapelinsä.

Kaikki kolme ankkojen ja haiden kohtaamista tällä kaudella ovat päättyneet toisen joukkueen nollapeliin Sharksin voitettua ensimmäisen 2-0 ja Ducksin vietyä kaksi seuraavaa lukemin 1-0.

BUFFALO - ARIZONA 5-2
NEW JERSEY - PHILADELPHIA 3-4 JA
COLUMBUS - FLORIDA 1-2 VL
NY ISLANDERS - ST. LOUIS 2-1 VL
CALGARY - BOSTON 5-4 JA
EDMONTON - DALLAS 2-1 JA
ANAHEIM - SAN JOSE 1-0