Atkinsonille pitkä jatko Blue Jacketsiin − "Parhaat vuodet ovat vielä edessä"

NHL / Uutinen
Nopeana luistelijana tunnettu Atkinson on tällä kaudella tehnyt neljä maalia.
Kuva © Getty Images
Cam Atkinson jatkaa Columbus Blue Jacketsissa kauden 2024-25 loppuun. Seitsemänvuotinen jatkosopimus tuo amerikkalaishyökkääjälle lähes kuuden miljoonan dollarin vuositulot.

Columbus Blue Jackets luottaa jatkossakin Cam Atkinsonin maalintekovoimaan. 28-vuotias laitahyökkääjä solmi joukkueen kanssa seitsemänvuotisen jatkosopimuksen, joka astuu voimaan ensi kauden alusta ja pitää maalitykin Blue Jackets -miehistössä kevääseen 2025 asti.

Amerikkalaishyökkääjälle on luvassa tuntuva palkankorotus, kun nykyinen 3,5 miljoonan dollarin vuosiansio nousee 5, 875 miljoonaan dollariin.

− Atkinson on ollut isossa roolissa, kun joukkueemme on kasvanut neljän viime kauden aikana. Uskomme, että parhaat vuodet ovat vielä edessä, kommentoi jatkosopimusta Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläinen seuran tiedotteessa.

− Hän on parantanut kausi kaudelta ja hänestä on kehittynyt pelaaja, jota voimme hyödyntää kaikissa tilanteissa. Emme voisi olla onnellisempia, että hän jatkaa joukkueessamme vielä pitkään.

Atkinson on Blue Jacketsin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2008. Pelaamissaan 397 runkosarjapelissä pienikokoinen hyökkääjä on kerännyt 233 tehopistettä. Kahdella edellisellä kaudella Atkinson on ollut Blue Jacketsin paras pistemies. Tämän kauden tehot 15 pelissä ovat 4+2.

Seuran historiassa Atkinson on toiseksi paras maalintekijä ja Rick Nashin sekä R.JUmbergerin ohella ainoa Blue Jackets -pelaaja, joka on tehnyt vähintään 20 maalia neljällä peräkkäisellä kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle