Ashton ja Broll tuomaan kokoa Lightning-hyökkäykseen

NHL / Uutinen
Carter Ashton on toinen Tampa Bay Lightningiin siirtyvistä pelaajista. Ashton on Lightningin oma ykköskierroksen varaus kesältä 2009.
Kuva © Getty Images
Tampa Bay Lightning hankki hyökkäykseensä lisää kokoa kahden raamikkaan AHL-hyökkääjän voimin.

Tampa Bay Lightning on vahvistanut hyökkäystään hankkimalla Toronto Maple Leafsin organisaatiossa pelanneet Carter Ashtonin ja David Brollin riveihinsä. Vastineeksi Maple Leafs saa ehdollisen seitsemännen kierroksen varausvuoron kesän 2016 varaustilaisuuteen.

192-senttiseksi ja 98-kiloiseksi listattu Carter Ashton, 23, on pelannut tällä kaudella Leafs-paidassa seitsemän ottelua ilman tehoja. Yhteensä Ashtonilla on kasassa pelikokemusta 54 NHL-ottelun ja 163 AHL-ottelun verran. AHL:n puolella kanadalaishyökkääjä on tehnyt urallaan tehopisteet 53 + 36, mukaan lukien tehot 4 + 4 tämän kauden 12 ottelussa. Ashton on alun perin Lightningin oma varaus vuoden 2009 varaustilaisuudesta, jossa Lightning varasi hyökkääjän ensimmäisen kierroksen 29. varausvuorolla.

Mittoihin 189/98 yltävällä David Brollilla, 22, on vyöllään viisi NHL-ottelua viime kaudelta. Broll on pelannut tällä kaudella sekä Toronto Marliesissa että ECHL-joukkue Orlando Solar Bearsissa. Broll on tehnyt 94 AHL-ottelussa tehot 3 + 13.

» Lähetä palautetta toimitukselle