Arvonen ja Hermes solmivat jatkosopimuksen

MESTIS / Uutinen
Kokkolan Hermeksen äskettäin vaihtunut seurajohto on jatkanut joukkueen valmentajan Pasi Arvosen sopimusta. Uusitun sopimuksen myötä Arvonen luotsaa kokkolaisryhmää ainakin kauden 2003-2004. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2004-05.

Arvonen siirtyi täksi kaudeksi Hermeksen valmentajaksi Forssan Palloseuran peräsimestä. Hermes on Arvosen komennossa pelannut ailahtelevaisesti: parhaimmillaan joukkue on kaatanut Mestiksen kärkiryhmiä, mutta vastaavasti kärsinyt myös harmittavia tappioita. Joulutauolle lähdettäessä Hermes on sarjassa kuudennella sijalla.

Jatkosopimuksen julkistamisen yhteydessä Hermes ilmoitti myös tavoitteekseen solmia ensi kauden pelaajasopimukset aiempaa pikaisemmin. Uuden joukkueen rungon pitäisi olla valmiina jo huhtikuussa.

- Tavoitteena on rakentaa ensi kauden joukkue ajoissa. Valmentajat ovat onnistuneet, ja joukkueen testitulokset näyttävät hyviltä kevättä ajatellen, Hermeksen uusi puheenjohtaja Tapani Vuolle toteaa.

Arvonen itse kiittää nykyistä ja entistä johtokuntaa kärsivällisyydestä.

- Kun tulin tänne lähtökohtana oli, että valmennan Hermestä ainakin kaksi vuotta. Olen saannut johtokunnalta sekä tukea että työrauhaa, joten alkuperäisen suunnitelman mukaan edetään, Arvonen kertoo.

Vaikka alkukausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti, Hermes ja Arvonen eivät aio tinkiä tavoitteistaan.

- Tavoitteena on edelleen kotietu pudotuspeleihin. Huhtikuussa pelataan vielä, Arvonen toteaa päättäväisesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle