Antti Toivasesta HPK:n toimitusjohtaja - "Töitä tehdään oranssilla sydämellä"

LIIGA / Uutinen
Toivasen pesti alkaa toukokuussa.
Kuva © HPK
HPK Liiga Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Antti Toivasen.

Antti Toivanen aloittaa toukokuun aikana HPK:n uutena toimitusjohtajana. 39-vuotias Toivanen on toiminut viime vuodet Sp-Koti Oy:n toimitusjohtajana ja on työskennellyt aiemmin muun muassa kiinteistönvälittäjänä sekä yritysrahoituspäällikkönä.

− Antin valinnassa painoivat hänen johtamiskokemuksensa sekä myynnin ja markkinoinnin osaaminen, kertoi HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskinen.

− Antti tuntee maakunnan ja on myös hyvin perillä HPK:n asioista, koska on HPK Liiga Oy:n hallituksen jäsen. Siksi hän pääsee kiinni töihin heti. Kaiken tämän lisäksi Antilla on suuri HPK-sydän. Sitäkin toimitusjohtajan hommissa tarvitaan.

Uusi toimitusjohtaja on myös hyvin motivoitunut ja haluaa viedä hämeenlinnalaisseuraa eteenpäin.

− Olen erittäin motivoitunut mahdollisuudesta kehittää ja viedä HPK:ta eteenpäin tässä isossa muutosvaiheessa. HPK on aina ollut iso osa elämääni ja kiekko-oppini olen saanut HPK:n junioreissa. Viime vuosina olen toiminut aktiivisena tukijana ja kumppanin, Toivanen totesi.

− Tavoitteemme on selkeä, töitä tullaan tekemään oranssilla sydämellä ja kovalla tunteella, jotta HPK palautetaan sille kuuluvalle paikalle Liigan kärkikahinoihin. Tämä edellyttää meiltä urheilullisuuden palauttamista toimintamme keskiöön, mutta samalla meidän tulee johtaa ja kehittää liiketoimintaamme ammattitaitoisesti ja taloudellisesti kannattavasti eteenpäin.

» Lähetä palautetta toimitukselle