Kangasniemellä on yli 300 ottelun kokemus Liigasta.

Timo Savela

Antti Kangasniemi vahvistamaan LeKin hyökkäystä - maalivahtiosastolle myös täydennystä

LeKi saa hyökkäykseensä runsaasti kokemusta, kun Antti Kangasniemi liittyy lempääläläisryhmään. Maalinsuulle LeKi puolestaan saa täydennystä SaPKosta.

Antti Kangasniemi pelasi viime kauden Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Asplövenin riveissä. 32-vuotias hyökkääjä tehtaili 22 ottelussa tehot 6+11.

Tamperelaislähtöinen Kangasniemi on pelannut urallaan kaikkiaan 307 Liigan runkosarja ja- pudotuspeliottelua. Hänen seurojaan ovat olleet Tappara, Ilves sekä Sport.

Ilves-kasvatilla on aiempaa kokemusta myös LeKi-paidasta seitsemän ottelun verran. Mestiksessä hän on edustanut myös Kajaanin Hokkia, jossa voitti Mestiksen mestaruuden keväällä 2007.

− Antti on harjoitellut joukkueen kanssa alkukauden ajan ja kun saimme rakennettua hyvän työ/opiskelu-paketin Antille, halusi mies jäädä meille pelaamaan. Antti tuo nuoreen hyökkäykseemme Pellisen Ossin ja Välimaan Tommin kanssa runsaasti kokemusta ja ratkaisuvoimaa. Antti on varmasti Mestiksen parhaiden hyökkääjien joukossa ja siten kova vahvistus joukkueeseemme, kertoi LeKin toimitusjohtaja Jukka Laakso.

Lempääläläisseura kertoi tehneensä myös toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen SaPKo-vahti Lassi Yrjölän kanssa. Viime kauden 23-vuotias torjuja aloitti Peliitoissa, mutta siirtyi loppukaudeksi SaPKoon. Kaikkiaan hänelle kertyi pelejä viime kaudella Mestiksessä 18 kappaletta.

Lue myös

Kangasniemi jatkaa Ilves-nutussa maajoukkuetaukoon asti

LIIGA | 28.10.2017 11:38
LeKissä kautensa aloittanut Antti Kangasniemi tuli Ilvekseen auttamaan loukkaantumisista kärsinyttä joukkuetta. Hyökkääjä jatkaa tupsukorvissa ennakoitua pidempään. lue lisää

Ilveksessä tuurannut Kangasniemi pohti jo muita urapolkuja: "Nautin pelaamisesta ehkä enemmän kuin koskaan"

LIIGA | 22.10.2017 15:51
Hyökkääjä Antti Kangasniemi on pelannut viime vuosina Tanskassa ja Ruotsissa. Syksyllä hyökkääjä pohti, jatkaako enää jääkiekon pelaamista. Nyt jääkiekkoilu maistuu paremmalta kuin koskaan, ja arkeen virtaa antaa esikoisvauva. lue lisää

Kangasniemi LeKistä Ilvekseen paikkaamaan avainpelaajien loukkaantumisia

LIIGA | 19.10.2017 22:15
Keskushyökkääjä Antti Kangasniemi pelaa Ilveksen mukana ainakin tulevana viikonloppuna. Ilveksen kokoonpanosta ovat sivussa Antti Lehtonen, Stefan Espeland, Juhani Tamminen ja Sami Sandell. lue lisää

Kirja Patrik Laineesta iskee nuorisoon – NHL:ää seuraaville ei juurikaan uutta tietoa

LIIGA | MESTIS | NHL | 6.11.2017 17:07
Patrik Laineen matka NHL:n huipulle on tallennettu kovien kansien väliin jo tässä vaiheessa nuoren pelaajan uraa. Teos sopii nuoriin käsiin, mutta paatuneimmat lajiniilot saattavat pettyä. lue lisää

Topias Haapaselle pelikielto polvitaklauksesta

MESTIS | 16.10.2017 10:02
LeKin hyökkääjä Topias Haapanen on saanut kahden ottelun pelikiellon perjantaisesta polvitaklauksestaan. lue lisää

Kommentit

Lassi Yrjölä

LeKi #35 L mv
s. 1994 Tampere
187CM / 86KG
SOPIMUS: Toistaiseksi