Antropov ja Odjick farmiin

NHL / Uutinen
Toronto lähetti nuoren kazakstanilais-hyökkääjä Nik Antropovin ja Montreal kokeneen taistelija Gino Odjickin hakemaan peliaikaa AHL:stä.

21-vuotiaalla Antropovilla on ollut kolmannella NHL-kaudellaan vaikeuksia mahtua Maple Leafsin kovaan hyökkäyskalustoon. Kaksi viikkoa sitten Leafs oli valmis lähettämään miehen alas, mutta Antropov teki asiasta julkisen vetoomuksen ja pyysi päästä näyttämään osaamistaan muualla kuin neloskentässä. Antropovin jääaika nousikin muutamassa pelissä yli kymmenen minuutin, mutta jatkuneesta tehottomuudesta johtuen peliaikaa vähennettiin ja lopulta GM/valmentaja Pat Quinn päätti lähettää miehen farmiin peliaikaa hakemaan.

Antropoville tehtiin viime kaudella suuri polvileikkaus, mies meni naimisiin ja sai pojan. Uskoen näistä syistä nuori pelaaja on jännittänyt entistä enemmän, eikä peli ole kulkenut siten mitä Leafs nuorukaiselta odottaa.

Myös Montreal Canadiens rukkasi kokoonpanoaan ja lähetti kokeneen tappelijan Gino Odjickin AHL:n Quebeciin. Odjick oli viime kaudella sivussa lähes puoli kautta rannevammasta johtuen, eikä tälläkään kaudella ole pelannut kuin kuudessa ottelussa. Noissa kuudessa pelissä mies kuitenkin laittoi tuulemaan ja ehti hankkia peräti 51 jäähyminuuttia. Syy farmiin lähettämiseen oli miehen heikohko kunto ja Odjick nostettaneenkin takaisin heti kun vanha pelivire on saavutettu.

Lähde: Slam! Hockey

» Lähetä palautetta toimitukselle