Anaheimille jälleen jatkoaikavoitto

NHL / Uutinen
Steve Thomas oli isäntien juhlituin sankari kun Ducks tasoitti Stanley Cup-finaalisarjan. Veteraanihyökkääjä iski ottelun ainoan maalin kun jatkoaikaa oli ehditty pelata 39 sekuntia.

Thomasin osuma Samuel Påhlssonin reboundista tiesi Ducksille kevään pudotuspeleissä seitsemättä jatkoaikavoittoa yhtä monesta yliajalle venähtäneestä ottelusta. Kiekko ei ole löytänyt jatkoajalla tietään Jean-Sebastien Gigueren taakse, vaikka ankkalaumalla on takanaan jo reilut 168 äkkikuolemaminuuttia.

Giguere torjui ottelussa 26 laukausta ja pelasi pudotuspelien viidennen nollapelinsä. Kuusi kertaa nollan säilyttänyt Martin Brodeur kohtasi yhtä monta laukausta, joista Thomasin jatkoaikakuti meni maaliin asti.

Vähämaalisessa finaalissa ei nähty myöskään paljon rangaistuksia. Anaheimin pelaajille jaettiin kolme kaksiminuuttista, Devilsin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Scott Niedermayerin kiinnipitämisjäähy.

Ottelusarjaa jatketaan torstaina New Jerseyn isännöimällä viidennellä ottelulla. Sarja on nyt tasan 2-2, joten Anaheimiin palataan vielä kuudennen ottelun merkeissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle