Anaheim hankki hyökkäystehoa

NHL / Uutinen
Mighty Ducks of Anaheim vahvisti hyökkäysosastoaan hankkimalla erillisissä kaupoissa laitahyökkääjät Sergei Krivokrasovin Minnesotasta ja Patric Kjellbergin Nashvillesta.

Kjellbergistä Anaheim antoi vaihdossa tsekkiläisen Petr Tenkratin. Krivokrasovista seitsemännen kierroksen varausoikeiden ensi kesän Entryn Draftissa ja myöhemmin sovittavan korvauksen.

Isokokoinen Kjellberg, 32, on hyvä kahden suunnan laituri ja mies on ollut viimeiset kolme vuotta Nashvillen kantavia voimia. Kaudella 1992-93 hän kävi koittamassa Montreal Canadiensin riveissä seitsemän ottelun verran, palaten kuitenkin takaisin Ruotsiin pääosin farmissa vietetyn kauden jälkeen.

Nashvilleen siirtynyt Petr Tenkrat, 24, pelaa nyt toista kauttaan NHL:ssä. Tällä kaudella pistetili yhdeksässä ottelussa ei ole vielä auennut. Suomessa Tenkrat muistetaan kaudesta 1999-2000 jolloin hän pelasi HPK:n ja Ilveksen riveissä.

Venäläinen Sergei Krivokrasov on nopea ja taitava laituri, joka teki kaudella 1998-99 Nashvillessa pelatessaan 25 maalia ollen tulokasjoukkueen paras maalintekijä. Samana vuonna hän oli myös joukkueen edustaja NHL:n All Stars-ottelussa. Nashvillesta mies vaihdettiin Calgaryyn, josta matka jatkui kesän 2000 laajennusdraftissa Minnesotaan. 27-vuotias Krivokrasov on Chicagon ensimmäisen kierroksen varaus (#12) vuoden 1992 Draftissa. Chicagossa hän pelasi kuusi vuotta kausina 1992-98.

» Lähetä palautetta toimitukselle