Aku Valleniuksesta JYPin uusi toimitusjohtaja

LIIGA / Uutinen
JYP sai uuden toimitusjohtajan.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYPin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Aku Vallenius.

Aku Vallenius aloittaa kesäkuun alusta JYPin uutena toimitusjohtajana. 31-vuotias Vallenius siirtyy JYPin organisaatioon Fonectalta, jossa hän työskenteli lähes 10 vuotta esimiehenä myyntiorganisaatiossa. Vallenius korvaa tehtävässä Kari Tynin.

− Haluan kiittää Jukka Seppästä ja muuta JYP-organisaatiota luottamuksesta. Lähden tulevaan pestiin nöyränä, sillä kyseessä on suomalaisen huippu-urheilun kärkiorganisaatio, jossa tekeminen on hyvin ammattimaisella tasolla jo valmiiksi, Vallenius totesi.

Valleniuksella on kokemusta jääkiekostakin, sillä hän pelasi JYPissä A-nuoriin saakka ja on sen jälkeen toiminut seuran B- ja C-nuorten valmennusryhmissä. 

− Haimme toimitusjohtajaa, joka johdattaa JYPin parhaiten seuraavaan kehitysvaiheeseen. Kaikki JYP-hyvä kannattaa säilyttää, mutta sen lisäksi menestyvä seuratoiminta tarvitsee aina myös uusia näkökulmia ja uudenlaista osaamista. Aku Valleniuksen vahvin valtti hyvässä hakijajoukossa oli osaamisen lisäksi poikkeuksellisen vahva intohimo ja sitoutuminen JYPin kehittämiseen, summasi JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen.

− JYP on uniikki yhteisö, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla seuran, kannattajat ja yhteistyökumppanit tiiviiksi hurrikaaniperheeksi. Haluan, että jatkossakin JYPiin voi samaistua jokainen keskisuomalainen, linjasi Vallenius.

» Lähetä palautetta toimitukselle