Ahonen Bluesiin, Eriksson kotiin

Ari Ahonen tekee paluun SM-liigaan Bluesin maalin edustalla. Ahonen ja Blues ovat solmineet vuoden mittaisen sopimuksen, jossa on NHL-optio. Samalla Blues ilmoitti, että Joakim Eriksson ja seura ovat purkaneet ensi kautta koskeneen sopimuksensa. Lisäksi Blues on allekirjoittanut sopimukset Tero Koskirannan, Matti Näätäsen, Matti Uusivirran ja Tomi Källarssonin kanssa.
Haastattelu

Summasen mietteitä
[lue lisää]

Ari Ahonen, 25, on pelannut aikaisemmin SM-liigaa HIFK:n ja JYPin riveissä. Viime keväänä Ahonen oli myös tekemässä paluuta Suomeen, mutta HIFK:n maalilla miestä ei lopulta nähty. Ahonen käytti NHL-optionsa ja pelasi New Jersey Devilsin farmijoukkueessa Albany River Ratsissa. River Rats oli kuluneella kaudella koko AHL:n toiseksi heikoin joukkue.

uutinen

Linköping Erikssonin uusi seura
[lue lisää]

Ruotsalaiskeskushyökkääjä Joakim Eriksson ja Blues ovat purkaneet ensi kautta koskeneen sopimuksensa. Sopimuksen purkamisen aiheuttivat perhesyyt, jotka pakottivat miehen palaamaan kotimaahansa. Eriksson oli kuluneen kauden postiivisin yllättäjä Bluesin joukkueessa ja sijoittui SM-liigan runkosarjan pistepörssin neljänneksi. Lisäksi Eriksson kohosi joukkueensa kapteeniksi pudotuspeleissä. Erikssonin ensi kauden seurasta ei vielä ole tietoa.

Blues teki samaan aikaan sopimukset hyökkääjien Tero Koskirannan, 21, Matti Näätäsen, 22, Matti Uusivirran, 21, sekä puolustaja Tomi Källarssonin, 27, kanssa. Koskiranta ja Uusivirta ovat Bluesin omia kasvatteja. Heidän molempien sopimuksien kesto on 1+1 vuotta. Koskiranta pelasi viime kaudella Kirkkonummen Salamoissa ja Uusivirta USA:ssa yliopistosarjaa.

Näätäsen ja Källarssonin sopimukset ovat vuoden mittaisia ja ne sisältävät syyskuuhun asti kestävän tryoutin. Näätänen pelasi Bluesissa kaudet 2002-2005. Viime kauden Näätänen kävi pelaamassa Norjan pääsarjassa. Källarsson puolestaan palaa Suomeen Tanskasta.

Lue myös

Liigajyrä-Liivik jatkaa Espoossa

SM-LIIGA | 17.11.2014 15:50
Espoo Blues on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Siim Liivikin kanssa. lue lisää

Laurikaisen vastuu kasvussa

SM-LIIGA | 5.11.2014 10:00
Bluesin joukkueessa positiivisesti yllättäneiden pelaajien määrä on pienempi kuin oletettua heikommin pelanneiden. Vielä toistaiseksi vähemmän pelanneen maalivahdin Eetu Laurikaisen voi kuitenkin nostaa onnistujien joukkoon, onhan hän voittanut yli puolet otteluistaan. lue lisää

Kalle Kaijomaa jatkaa Espoossa

SM-LIIGA | 2.11.2014 23:13
Espoon Blues on solminut jatkosopimuksen puolustaja Kalle Kaijomaan kanssa. lue lisää

Mestiksen piippuhyllyllä, viikko 44: revansseja ja puheenjohtajakisan tuulia

SM-LIIGA | MESTIS | Suomi-sarja | Muut Sarjat | 2.11.2014 12:00
Jälleen on yksi vauhdikas Mestis-viikko takana ja on aika kokoontua keskustelemaan viikon polttavimmista aiheista. Tällä viikolla piippuhyllyllä puhutaan muun muassa seurojen välisistä yhteistyösopimuksista ja revanssikierroksesta. lue lisää

Bracken Kearns vaihtoi putterin lätkämailaan

SM-LIIGA | 1.11.2014 9:00
Bracken Kearns pelasi perjantaina Hämeenlinnassa toisen ottelunsa Espoo Bluesin paidassa. Se, että hänestä ylipäätään tuli ammattilaiskiekkoilija, ei ole itsestäänselvyys. lue lisää

Kommentit

X

Tero Koskiranta

TPS #60 L kh
s. 1984 Paimio
186CM / 96KG
SOPIMUS: 2014

Uutiset