Aho ja Lehtisalo TuTon riveihin

MESTIS / Uutinen
TPS-laitahyökkääjät Matti Aho ja Juho Lehtisalo siirtyvät TuTo Hockeyn miehistöön. Molempien sopimus TuTon kanssa on voimassa toistaiseksi. TuTon maalivahtikolmikosta Ari Reunanen siirtyy TPS:aan Teemu Lassilan sairasloman ajaksi.

Ilman peliaikaa TPS:ssa jääneet laitahyökkääjät Matti Aho ja Juho Lehtisalo siirtyvät vahvistamaan TuToa. Molemmat pelaajat aloittivat varusmiespalveluksensa heinäkuussa ja ovat syksyn aikana pelanneet kolme ottelua TPS:n A-nuorissa, joissa Aho on tehnyt neljä tehopistettä ja Lehtisalo kaksi.

Matti Aho pelasi TuTossa jo viime kaudella. Nuorten MM-kisojen jälkeen pelaamissaan 14 Mestis-ottelussa Aho teki kuusi tehopistettä. Aho on pelannut uransa aikana 28 nuorten ja yhdeksän poikien maaottelua.

Juho Lehtisalo pelasi viime kaudella TPS:n riveissä 24 SM-liigaottelua. Lehtisalo pelasi Ahon tavoin vuodenvaihteessa nuorten MM-pronssia voittaneessa joukkueessa. Lehtisalo on pelannut yhteensä 25 nuorten ja kahdeksan poikien maaottelua.

Ahon ja Lehtisalon toivotaan tuovan TuTon hyökkäykseen nopeutta, hyvää kiekonkäsittelytaitoa ja tehokkuutta. Molemmat pelaajat pelaavat jo huomenna TuTon paidassa, kun joukkue matkustaa Kirkkonummelle Salamien vieraaksi. Ensimmäisen kerran Aho ja Lehtisalo esittäytyvät kotiyleisölle torstaina, kun TuTo saa Kupittaalla vastaansa Kuopion KalPan.

TuTon maalivahtikolmikosta TPS:aan Teemu Lassilan sairasloman ajaksi matkaa Ari Reunanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle