AHL-kapteeni tuupertui jäälle ennen ottelua

NHL, Muut Sarjat / Uutinen
Craig Cunningham esiintyi viime kaudella Coyotesin riveissä.
Kuva © Getty Images
AHL-joukkue Tucson Roadrunnersin kapteeni Craig Cunningham tuupertui jäälle juuri ennen lauantaista ottelua Manitoba Moosea vastaan. Hänet vietiin sairaalaan, josta odotetaan lisätietoa pelaajan kunnosta sunnuntain aikana.

Craig Cunningham oli valmistautumassa otteluun, kunnes juuri kansallislaulujen soittamisen jälkeen joukkueen kapteeni tuupertui jäälle Tucsonissa, Arizonassa. Winnipegiläisen toimittajan Mitch Rossetin mukaan häntä elvytettiin areenalla ennen siirtoa paikalliseen sairaalaan. 

Tucson Roadrunners on Arizona Coyotesin farmijoukkue. Coyotesin toimitusjohtaja John Chayka kommentoi tapausta lyhyesti Tucson Roadrunnersin verkkosivuilla:

− Craig Cunningham sai hätätapaukseen lääketieteellistä hoitoa ennen ottelun alkua. Hänet on siirretty sairaalaan, jossa hänen hoitamistaan jatketaan. Annamme enemmän tietoa Cunninghamin voinnista, kun sitä on saatavilla. Ajatuksemme ovat Craigin ja hänen perheensä luona.

Cunningham on pelannut 63 NHL-ottelua Boston Bruinsin ja Arizona Coyotesin riveissä. Viimeisimmät ottelut ovat viime kaudelta, jolloin hän pelasi Coyotesissa kymmenen ottelua.

Ottelu Roadrunnersin ja Moosen välillä siirrettiin tapauksen johdosta myöhempään ajankohtaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle