Aaltosen KHL-oikeudet Moskovaan – Agentti ei kommentoi "keskeneräisiä asioita"

LIIGA / Uutinen
Aaltosen KHL-oikeudet siirtyivät Moskovan Dinamolle.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Juhamatti Aaltosen pitkään Traktor Tšeljabinskissä jumissa olleet pelaajaoikeudet ovat siirtyneet Moskovan Dinamolle.

Kärppähyökkääjä Juhamatti Aaltosen pelaajaoikeudet ovat venäläislähteiden mukaan siirtyneet Traktor Tšeljabinskista Moskovan Dinamolle. Aiemmin tiukkasanaisesti Traktor Tšeljabinskia arvostellut Aaltonen koki olevansa seuran vankina, koska seura ei halunnut häntä Venäjälle ja ei toisaalta suostunut myymään oikeuksia muualle. Nyt pelaajaoikeudet ovat kuitenkin siirtyneet Moskovaan.

– Tämä on pitkän prosessin lopputulos. Olin itse henkilökohtaisesti Venäjällä saattamassa hommaa maaliin, Aaltosen agentti Juuso Pulliainen totesi Jatkoajalle.

Kärpät ja Aaltonen solmivat syksyllä koko kautta koskevan pelaajasopimuksen, joka mahdollisti Aaltosen siirtymisen ulkomaille marraskuussa. Takarajan lähestyessä Aaltonen päätti kuitenkin jäädä Ouluun, sillä tie Venäjälle oli tukossa juuri jumissa olleiden pelaajaoikeuksien takia. Kiinnostusta Venäjällä olisi Aaltosen mukaan ollut.

Mikäli hyökkääjä siirtyisi KHL:ään jo kesken tämän kauden, vaatisi se Kärppien hyväksynnän. Pulliainen ei halunnut tässä vaiheessa liiemmin kommentoida sitä, voisiko siirto tapahtua jo tällä kaudella.

– En halua kommentoida keskeneräisiä asioita, Pullianen totesi.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi Jatkoajalle, ettei Venäjältä ole tullut oululaisseuralle minkäänlaista yhteydenottoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle