Tunteita kuohui yli Sportin ja KooKoon ottelussa - Mika Järviselle käytösrangaistus toisen erän loputtua

LIIGA / Uutinen
Mika Järvinen muistutti Malte Strömwallia mailan käytöstä.
Kuva © Jarno Hietanen
Sportin ja KooKoon välinen ottelu perjantai-iltana oli tunteita täynnä. Toisen erän loputtua Mika Järvinen otti yhteen Malte Strömwallin kanssa ja otti itselleen päätöserään kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

KooKoon kultakypärä Malte Strömwall otti itselleen kahden minuutin rangaistuksen huitaistuaan Sport-puolustaja Jyri Niemeä takareiden tuntumille. Niemi jäi tuskissaan makaamaan jään pintaan hetkeksi aikaa, erää ollessa jäljellä vain kaksi sekuntia.

Summerin soidessa toisen kerran Sportin maalivahti Mika Järvinen oli matkalla pukukoppia kohden ja otti kontaktia kouvolalaispelaajan kanssa. Tapahtuman seurauksena osa kaukalon ulkopuolella olleista pelaajista palasivat jäälle harrastamaan nokkapokkaa.

Avauserässä Strömwall veti Järviseltä jalat alta, joten keskustelu ei todennäköisesti jäänyt vain Niemen huitomiseen.

Järvisen rangaistusta laitettiin istumaan Sportin kapteeni Erik Riska. Päätöserään lähdettäessä tilanne on tasan 1-1.