Nuorten MM-kisoissa erikoinen tilanne - Sveitsille tuomittiin kaksi rangaistuslaukausta samaan aikaan

MAAJOUKKUE / Uutinen
Venäjä voitti Sveitsin vaikeuksien jälkeen 7–4. (arkistokuva)
Nuorten MM-kisojen A-lohkossa nähtiin mielenkiintoinen tilanne Sveitsin ja Venäjän välisessä ottelussa.

Venäjä voitti Nuorten MM-kisoissa Sveitsin 7–4. Sveitsi johti ottelua jo 3–1 toisen erän alussa, mutta ei pystynyt pitämään johtoaan.

Venäjä kiri toisessa erässä tasoihin ja latoi päätöserässä neljä maalia.

Pelin erikoisin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun Sveitsi pelasi alivoimaa. Marco Lehmann pinkaisi yksin läpi, ja Venäjän puolustaja Dmitri Samorukov kaatoi hänet kahdesti.

Ensimmäinen kontakti syntyi siniviivan kohdalla. Lehmann nousi pystyyn, mutta Samorukov kaatoi hänet pian uudestaan. Tilanteesta tuomittiin Sveitsille kaksi rangaistuslaukausta.

Sveitsi ei kuitenkaan onnistunut tekemään maalia kummastakaan rangaistuslaukauksesta.

7–4-voiton myötä Venäjä varmisti paikan lohkon kahden parhaan joukossa. Lohkovoittaja ratkaistaan Kanadan ja Venäjän välillä lohkon päätöspelissä.