Logan Pyett vahvistamaan KooKoota - "On kokenut paljon sekä kaukalossa että sen ulkopuolella"

LIIGA / Uutinen
Pyett on päässyt NHL-miehistöön harjoitusotteluissa.
Kuva © Getty Images
KooKoo vahvistaa puolustustaan kanadalaisella Logan Pyettillä.

Logan Pyett siirtyy KooKoon riveihin loppukauden mittaisen sopimuksella. Alkukauden 30-vuotias puolustaja on pelannut AHL-joukkue Hershey Bearsissa, mutta päätyi purkamaan sopimuksen. Hän keräsi AHL:ssä 10 ottelussa tehot 0+1.

− Asiat eivät menneet alkukaudella aivan kuten olisin halunnut, joten nyt olen täällä. Ja olen innoissani! Tämä on uusi alku minulle. Olo tuntuu hyvältä ja olen valmis pelaamaan, Pyett kommentoi.

Kauden 2016-17 Pyett joutui olemaan kokonaan pelaamatta sairastelujen vuoksi. Viime kaudeksi hän teki paluun kaukaloon Aasian liigassa japanilaisjoukkue Tohoku Free Bladesissa.

− Jos esimerkkini voi auttaa muita sairauksista kärsineitä, se on upeaa. Muuten en odota saavani erityiskohtelua. Olen todella iloinen, että voin taas pelata jääkiekkoa, koska se on ollut koko elämäni lapsesta saakka.

Pyett on Detroit Red Wingsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2006. NHL-otteluita puolustaja ei urallaan ole pelannut, mutta AHL:stä häneltä löytyy kokemusta 373 ottelun verran. Kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan myös kaksi kautta KHL:ssä.

− Logan on kokenut paljon sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Hän arvostaa mahdollisuutta palata huippukiekkoon ja haluaa käyttää sen hyväkseen. Alakertamme on poissaolojen takia kovilla. Logan on jo kiinni pelirytmissä ja pystyy auttamaan meitä heti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle