Kerttulan päätehtävänä urheilustrategian johtaminen - puretuissa sopimuksissa ei Ässien mukaan ole erimielisyyksiä

LIIGA / Uutinen
Ässillä oli jälleen tiedotettavaa. Kuvassa ovat vasemmalta alkaen Tommi Kerttula, Mikael Lehtinen ja Mikko Juusela.
Kuva © Esko Kallioniemi
Ässien sopimusruletti jatkoi maanantaina pyörimistään seuran palkatessa Tommi Kerttulan kehitysjohtajaksi. Aiemmin puretuissa sopimuksissa ei ole ässäjohdon mukaan erimielisyyksiä.

Uunituore kehitysjohtaja Tommi Kerttula hyppää välittömästi tiukkaan työntekoon. Vt. toimitusjohtaja Mikael Lehtisen mukaan miehen päätehtäviä ovat Ässien linjausten jalkauttaminen käytäntöön ja urheilustrategian johtaminen. Seuran uusi urheilustrategia julkaistaan ennen kauden 2019-2020 alkua.

HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Juusela lisää Kerttulan tehtävälistalle myös tulevan päävalmentajan etsimisen sekä joukkueen rakentamisen tulevalle kaudelle.

Ässissä on viime kuukausina pyörinyt melkoinen sopimusmylläkkä, kun muun muassa urheilujohtaja Jari Korpisalo sai potkut lokakuun lopussa. Nyt palkatun kehitysjohtajan työnkuva vastaa paljolti taloudellisista syistä irtisanotun Korpisalon pestiä. Juusela ja Lehtinen kuitenkin vakuuttavat, ettei puretuissa sopimuksissa ole erimielisyyksiä ja että kyse on eri pestistä.

Ässäjohto kertoo myös, että marraskuun alussa seurasta lähteneen päävalmentaja Mikael Kotkaniemen työsuhde on päättynyt yhteisellä sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle