Jukurit jatkoi alivoimaspesialisti Hyvärisen sopimusta - "On osoittanut omalla tekemisellään olevan arvokas pelaaja joukkueelle"

LIIGA / Uutinen
Hyvärinen luutii jatkossakin Jukureiden takalinjoilla.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Jukurit on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Ville Hyvärisen kanssa.

Kolmatta kauttaan Jukureiden takalinjoilla pelaava Ville Hyvärinen jatkaa mikkeliläisjoukkueessa myös seuraavat kaksi kautta. 27-vuotias puolustaja on kuluvalla kaudella esiintynyt Liigassa 31 ottelussa ja kerännyt niissä kaksi syöttöpistettä.

− Ville on osoittanut omalla tekemisellään olevan arvokas pelaaja joukkueelle. Erityisosaamisena Villellä on alivoimapelaaminen ja uhrautuminen joukkueen puolesta on Villelle iso arvo, kuvaili Jukureiden urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.

Kuopiolaislähtöinen Hyvärinen on pelannut Liigassa aiemmin myös kasvattajaseurassaan KalPassa sekä Lukossa. Puolustaja kertoo kuitenkin kotiutuneensa Mikkeliin erittäin hyvin ja jatkosopimus oli hänelle ykkösvaihtoehto.

− Todella hienot fiilikset, että saan jatkaa seuraavat kaksi kautta Mikkelissä. Tämä oli itselleni alusta alkaen ykkösvaihtoehto, että saan jatkaa täällä. Koen, että tämä on henkilökohtaisesti paras paikka kehittyä kiekkoilijana eteenpäin, Hyvärinen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle