Janne Juvonen Itävallasta SHL-kaukaloihin

SHL / Uutinen
Juvonen on pelannut Pelicansissa miltei koko ammattilaisuransa.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
Janne Juvonen siirtyy täydentämään ruotsalaisen Moran maalivahtiosastoa.

Pelicansissa seitsemän viime kautta pelannut Janne Juvonen, 24, siirtyy SHL:ssa pelaavaan Moraan. Alkukauden Juvonen on pelannut EBEL-liigan HC Innsbruckissa, jota Eno Jetsin kasvatti ehti edustaa kymmenessä ottelussa. Juvosen koeaika tirolilaisjoukkueessa päättyi maaottelutauolla, ja Juvosen omasta tahdosta sopimusta ei jatkettu.

Moran urheilujohtaja Anders Forsberg kertoo seuran tiedotteessa, että siirrolla halutaan vahvistaa ja leventää joukkueen maalivahtirintamaa. Moran maalinsuulla ovat tällä kaudella urakoineet Bluesista tuttu Christian Engstrand sekä seuran oma kasvatti, Isak Wallin. Engstrand on tällä hetkellä loukkaantuneena.

– Vaikka Christian on toipumassa vammastaan ja Isak on tehnyt hyvää työtä, tahdomme lisää varmuutta ja leveyttä maalivahtiosastollemme. Juvonen on maalivahti, jota olemme seuranneet tarkkaan ja jonka pelejä olemme nähneet useammalla kaudella, taustoittaa Forsberg.

Ensimmäistä kauttaan ulkomailla pelaava Juvonen liittyy joukkueeseen tänään maanantaina. Moran ja Juvosen sopimus on loppukauden mittainen.

Päivitetty 12.11.2018 klo 15.54: Lisätty ensimmäisen kappaleen viimeinen virke.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös