Tuomas Salmela palaa RoKiin.

Oona Sarajärvi

17-vuotias Anttoni Honka tekee Liiga-debyyttinsä JYP-paidassa − kaksi pelaajaa Mestikseen

JYPin nuori lupaus Anttoni Honka saa ensimmäisen näytönpaikkansa Liigassa, kun 17-vuotias luistelee joukkueen puolustuksessa SaiPa-ottelussa.

Kun JYP kohtaa kotihallissaan keskiviikkona SaiPan, on 17-vuotias puolustajalupaus Anttoni Honka ensimmäistä kertaa mukana Liiga-kamppailussa. 

− JYPin A-nuoret ovat pelanneet erittäin vahvan syksyn ja Anttoni on ollut yksi joukkueen avainpelaajista. Persoonallinen ja erottuva huippulahjakkuus, luonnehtii JYPin päävalmentaja Marko Virtanen seuran tiedotteessa.

JYP lähettää myös kaksi pelaajaa Mestikseen toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. Puolustaja Tuomas Salmela palaa RoKiin ja JYPin oma sopimuspelaaja Arttu Likola siirtyy lainalle KeuPaan.

Honka pelasi ensimmäisen pelinsä JYP-paidassa viikko sitten, kun jyväskyläläiset kohtasivat CHL:ssä valkovenäläisen Neman Grodnon.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

JYP ryöpyttää TPS:ää − Hongalle uran avausmaali

LIIGA | 28.10.2017 18:29
JYP mättää Turussa taululle rumia lukemia. Samalla nähtiin Anttoni Hongan uran ensimmäinen liigamaali. lue lisää

Hongan veljesparven nuorimmalle liigadebyytti − "Hänellä ei ole hermoja"

LIIGA | 17.10.2017 21:23
Ennakkoarvioinneissa Jyväskylän tiistai-illan mielenkiintoisimmaksi yksityiskohdaksi oli helppo nostaa Anttoni Hongan liigadebyytti. Alun jännityksen jälkeen vahvuudet alkoivat tulla esiin. lue lisää

JYP lainaa hyökkäysvoimaa KeuPasta

LIIGA | 16.10.2017 12:55
JYP lainaa KeuPa-hyökkääjä Markus Jokisen riveihinsä toistaiseksi. lue lisää

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Mestiksessä neljän ottelun ilta - Kärkiottelu Keuruulla

MESTIS | 6.10.2017 10:53
Mestiksessä tulee viikko kauden aloituksesta täyteen. Illan taisteluparit ovat KeuPa HT - Jokipojat, RoKi - LeKi, TUTO Hockey - IPK ja Ketterä - Espoo United. lue lisää

Kommentit

Anttoni Honka

JYP #3 R p
s. 2000 Jyväskylä
171CM / 68KG
SOPIMUS: Juniori