Vegas Golden Knights tekee viime hetken kokoonpanomuutoksia ennen kauden aloitusta.

Getty Images

Šipatšov, Theodore ja Tuch farmiin - ainakin pariksi päiväksi

Vegas Golden Knights ilmoitti, että Vadim Šipatšov, Shea Theodore ja Alex Tuch lähtevät seuraavaksi seuran farmijoukkueeseen, Chicago Wolvesiin.

Vielä ei kuitenkaan kannata panikoida, sillä kyse on pelaajien liikuttelusta paperilla ja komennus jäänee hyvin lyhyeksi.

Kaikki kolme voitiin lähettää farmiin ilman siirtolistalle laittamista, eli päätöksessä on pohjimmiltaan kyse ajan pelaamisesta.

Siirroilla saatiin pelaajien määrä 28:sta vaadittuun 23:een. Tämä tarkoittaa, että viimeiset kokoonpanomuutokset voidaan nyt tehdä vasta perjantaina juuri ennen kauden aloituspeliä.

Golden Knightsin kokoonpanossa on nyt 3 maalivahtia, 9 puolustajaa ja 11 hyökkääjää. Joukkueeseen jäävät toistaiseksi Brad Hunt, Griffin Reinhart, Will Carrier, Tomas Nosek ja Brendan Leipsic, joiden kohtalo on vielä auki. 

Uutisista huolimatta Šipatšovia kannattaa edelleen etsiä kokoonpanosta perjantaina. 

Samalla Golden Knights ilmoitti, että alavartalovammasta kärsivä puolustaja Clayton Stoner ja käsivammasta toipuva tähtihyökkääjä James Neal on siirretty loukkaantuneiden listalle. Las Vegas Review-Journalin mukaan Neal voi olla poissa pelistä vielä kaksi viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Golden Knightsin avauskokoonpanot julkaistu - Šipatšov aloittaa farmissa

NHL | 6.10.2017 21:39
Vegas Golden Knights pelaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa historiansa ensimmäisen virallisen pelin ja kohtaa Dallas Starsin. Ottelun kokoonpanot on nyt julkaistu, ja keskustelu käy kuumana. lue lisää

James Neal ehkä sittenkin kaupan – Golden Knights on siirtorajallakin musta hevonen

NHL | 19.2.2018 6:06
Vegas Golden Knightsin yllättävä menestyminen on tehnyt joukkueesta entistä mielenkiintoisemman seurattavan siirtotakarajalla ja loppukaudella. James Neal saattaa sittenkin olla kaupan, vaikka laajennusjoukkue on äärimmäisen hyvissä asetelmissa pudotuspelejä ajatellen. lue lisää

Šipatšjov-saaga päätökseen - Golden Knights jätti venäläistähden potentiaalin käyttämättä

NHL | 13.11.2017 7:00
Vielä kauden alussa Vadim Šipatšjovin ajateltiin olevan yksi Vegas Golden Knightsin kaikkein kovimmista hyökkääjistä. Hänen odotettiin tekevän taikojaan erityisesti ylivoimatilanteessa ja takovan pisteitä pisteiden perään. Mitään tästä ei tapahtunut. lue lisää

Šipatšjovin NHL-ura ohi

NHL | 10.11.2017 9:17
Vadim Šipatšjov ja Vegas Golden Knights ovat purkaneet sopimuksensa. lue lisää

Tulevaisuuden toivosta sopimusrikkojaksi − Šipatšjov ei ole avain voittoon

NHL | 30.10.2017 20:54
Vadim Šipatšjov on aiheuttanut lyhyen Pohjois-Amerikan-komennuksensa aikana paljon draamaa, mutta vähemmän tuloksia. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Shea Theodore

Vegas #27 L p
s. 1995 Langley, BC, CAN
188CM / 81KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2013 Anaheim Ducks 1. kierros #26