Vegas Golden Knights tekee viime hetken kokoonpanomuutoksia ennen kauden aloitusta.

Getty Images

Šipatšov, Theodore ja Tuch farmiin - ainakin pariksi päiväksi

Vegas Golden Knights ilmoitti, että Vadim Šipatšov, Shea Theodore ja Alex Tuch lähtevät seuraavaksi seuran farmijoukkueeseen, Chicago Wolvesiin.

Vielä ei kuitenkaan kannata panikoida, sillä kyse on pelaajien liikuttelusta paperilla ja komennus jäänee hyvin lyhyeksi.

Kaikki kolme voitiin lähettää farmiin ilman siirtolistalle laittamista, eli päätöksessä on pohjimmiltaan kyse ajan pelaamisesta.

Siirroilla saatiin pelaajien määrä 28:sta vaadittuun 23:een. Tämä tarkoittaa, että viimeiset kokoonpanomuutokset voidaan nyt tehdä vasta perjantaina juuri ennen kauden aloituspeliä.

Golden Knightsin kokoonpanossa on nyt 3 maalivahtia, 9 puolustajaa ja 11 hyökkääjää. Joukkueeseen jäävät toistaiseksi Brad Hunt, Griffin Reinhart, Will Carrier, Tomas Nosek ja Brendan Leipsic, joiden kohtalo on vielä auki. 

Uutisista huolimatta Šipatšovia kannattaa edelleen etsiä kokoonpanosta perjantaina. 

Samalla Golden Knights ilmoitti, että alavartalovammasta kärsivä puolustaja Clayton Stoner ja käsivammasta toipuva tähtihyökkääjä James Neal on siirretty loukkaantuneiden listalle. Las Vegas Review-Journalin mukaan Neal voi olla poissa pelistä vielä kaksi viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Golden Knightsin avauskokoonpanot julkaistu - Šipatšov aloittaa farmissa

NHL | 6.10.2017 21:39
Vegas Golden Knights pelaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa historiansa ensimmäisen virallisen pelin ja kohtaa Dallas Starsin. Ottelun kokoonpanot on nyt julkaistu, ja keskustelu käy kuumana. lue lisää

Šipatšov nousee Golden Knightsin kokoonpanoon - Haula loukkaantuneiden listalle

NHL | 14.10.2017 23:55
Vegas Golden Knights kohtasi eilen Detroit Red Wingsin ja kärsi historiansa ensimmäisen häviön. lue lisää

McPhee kiistää huhut Šipatšovin lähtöaikeista

NHL | 9.10.2017 23:29
Aiemmin maanantaina KHL-toimittaja Aivis Kalniņš‏ kertoi, että Vegas Golden Knightsin Vadim Šipatšov harkitsee paluuta SKA:han. TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan Šipatšovin agentti Petr Svoboda puolestaan kiisti lähtöaikeet. lue lisää

James Neal teki Golden Knightsin ensimmäisen NHL-maalin

NHL | 7.10.2017 6:20
Perjantaina ensimmisen virallisen NHL-ottelunsa pelannut Vegas Golden Knights pääsi maalin makuun ensimmäisen ottelunsa kolmannessa erässä. James Nealin maalin myötä ottelu Dallas Starsia vastaan tasoittui lukemiin 1−1. lue lisää

Golden Knights hankki venäläistaituri Vadim Šipatšovin

NHL | 5.5.2017 9:36
Vegas Golden Knights tiedotti tehneensä venäläiskeskushyökkääjä Vadim Šipatsovin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Šipatšov on tuoreen NHL-seuran historian toinen pelaajahankinta. lue lisää

Kommentit

Vadim Šipatšov

Vegas #87 L kh
s. 1987 Cherepovets, RUS
185CM / 86KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: Ei varausta