Ässät muokkaa kentällisiään, Ilveksellä vain pientä hienosäätöä

LIIGA / Uutinen
Tommi Paakkolanvaara sentteröi Jarno Kärkeä ja Niko Ojamäkeä kakkosketjussa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Ässät lähtee pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausotteluun uusituilla ketjuilla. Vain ykköskentällinen on pysynyt täysin samana maanantain TPS-otteluun nähden, ja maalissa jatkaa Andreas Bernard. Patapaitojen kokoonpanoon nousevat HIFK-ottelussa kovan tällin saanut Tommi Paakkolanvaara ja puolustaja Juuso Walli.

Paakkolanvaara sentteröi Ässien kakkosketjua. Antti Kerälä on siirretty kolmosketjuun, johon on nostettu nelosketjussa pelannut Antti Jaatinen. Charles Bertrandin viereltä kolmosketjusta neljänteen vaihtavat Matti Kuparinen ja Matias Varttinen. Juha Kiilholma putoaa kokoonpanosta.

Ässäpuolustuksessa Maksim Matushkin pelaa seitsemäntenä puolustajana. Juho Tommilan pakkipariksi on vaihdettu Aleksi Mäkelä. Kokoonpanoon nouseva ja Teemu Vuorisalon pelaavasta puolustajien seitsikosta pudottanut Walli luutii Valtteri Viljasen parina.

Ilves pelaa lähes samalla kokoonpanolla kuin viimeisessä kotiottelussaan. Vaasassa huilannut hyökkääjä Michael Keränen palaa kakkosketjun keskelle. Antti Lehtonen on torjuntavastuussa levättyään Sport-ottelun. Ville Järvinen on merkitty seitsemänneksi puolustajaksi, kun Arto Laatikainen on kolmosparissa. Hyökkääjä Niko Ahoniemi on pudotettu pelaavasta kokoonpanosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle