Ässät kiinnitti lupaavan Kotkaniemen pitkällä sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Kotkaniemi jatkaa pitkään Porissa.
Kuva © Kirsi Teiskonlahti
Porin Ässät on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen hyökkääjälupauksensa, Jesperi Kotkaniemen kanssa.

Jesperi Kotkaniemi pelasi päättyneellä kaudella Ässien A-nuorissa. 16-vuotias huippulupaus kokosi Nuorten Liigassa 17 ottelussa tehot 9+6. Finaalitappioon päättyneissä pudotuspeleissä Kotkaniemi tehtaili seitsemässä ottelussa neljä maalia ja antoi yhden syötön.

− Olen nähnyt ja tuntenut Jesperin pienestä pitäen. Hänen kehityksensä on ollut huikeaa. Nuori hyökkääjä osaa pelata ja hänellä on loistava laukaus. Potentiaali on valtava ja olen äärimmäisen tyytyväinen, että Jesperi halusi jatkaa meillä, kertoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

− Meidän tahtotilamme on koko ajan ollut pitää omat lahjakkuudet Porissa. Meiltä löytyy selkeä kehityspolku, jolla viedään nuorta pelaajaa eteenpäin. Jesperin tapauksessa kohti kansainvälistä huippua.

Kotkaniemi esiintyi myös keväällä alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa saavuttaneessa joukkueessa. Hän tehtaili turnauksessa seitsemässä ottelussa tehot 1+5.

− Tulevan kauden tavoitteinani on pelipaikan ottaminen Ässien Liigajoukkueesta sekä alle 18-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut, Kotkaniemi linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle