Logan Brown

Keskushyökkääjäkh

Syntynyt:
5.3.1998 @ Raleigh, NC, USA
Varaus:
2016 Ottawa Senators 1. kierros #11
Sopimus:
2024
  • Maa
    USA
  • Ikä
    v.
    26
  • Pituus
    cm
    198
  • Paino
    kg
    103
  • Käsi
    L

Ura

Logan Brown pelasi juniorivuosinaan St. Louisissa ja Indianapolisissa, missä hänen isänsä, entinen NHL-kiekkoilija Jeff Brown valmensi. Hän oli mukana Yhdysvaltain maajoukkueen kehittämisohjelman arviointileirillä kesällä 2014, mutta päätti ottaa askeleen rajan pohjoispuolelle OHL:ään.

OHL:n varaustilaisuudessa Brownin pelaajaoikeudet nappasi Niagara Icedogs, mutta Windsor Spitfires hankki hänet riveihinsä jo ennen kauden 2014–15 alkua. Kausi sujui hyvin, ja Brown valittiin sen päätteeksi OHL:n tulokkaiden kakkostähdistöön.

Brown edusti Kanadaa vuoden 2014 alle 17-vuotiaiden epävirallisessa MM-turnauksessa, mutta ennen kevään 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kisoja kaksoiskansalainen päätti valita Yhdysvaltain maajoukkuepaidan.

Vahvuudet

Brown suojaa kiekkoa lähes kahden metrin vartensa avulla erittäin hyvin. Hän on myös erinomainen pelintekijä, ja luistelee kokoonsa nähden sujuvasti.

Heikkoudet

Brown ei pelaa kovin fyysisesti silloin, kun hänellä ei ole kiekkoa. Puolustuspelaamisessa ja työmoraalissa on ollut ajoittain myös huomauttamisen varaa.