Jatkuuko TUTOn kivenkova kotiputki?

MESTIS / Ennakko
TUTOn otteet ovat olleet jopa kliinisiä Kupittaalla.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Kupittaa saa tällä kaudella ensimmäistä kertaa vieraita Heinolasta, kun TUTO yrittää venyttää perättäisten kotivoittojen sarjansa jo yhdeksään Peliittojen kustannuksella.

TUTOn kevätkausi on lähtenyt liikkeelle mallikkaasti. Kotiottelut ovat päättyneet selkeisiin voittoihin, ja kolmesta vierasottelustakin on ollut mukana tuomisinaan yhtä monta pistettä. Syksyyn verrattuna joukkueen sihti on näyttänyt tarkentuvan, ja maaliverkot on ajoittain pölisseet komeastikin. 

TUTOn viimeisestä esiintymisestä kilpakaukaloissa on ehtinyt vierähtää jo viikko. Viime lauantaina turkulaiset kruunasivat komean viikkonsa kaatamalla KeuPan selvin luvuin 4-1, samalla saavuttaen kahdeksannen perättäisen kotivoittonsa.

TUTOlta on löytynyt ratkaisuvoimaa laajalta rintamalta. Ykköstykkien hiljentyessä on taustaltakin löytynyt tulivoimaa. Viime ottelussa ratkaisijan viittoihin pukeutuivat Juho Virtanen ja Tomi Wilenius, sillä hyökkääjät iskivät pari maalia per lapa. 

Peliitat sen sijaan hakee voittoisaa päätöstä hyvin alkaneelle viikolleen. Keskiviikkona heinolalaiset nappasivat kolme kovaa pistettä sarjakärki SaPKosta luvuin 5-3, kun joukkue puristi viimeisessä erässä voittoon. 

Oletusarvoisesti kotona kovan TUTOn vahva hyökkäys laittaa keskiviikkona 46 kertaa kiekon tielle ehtineen Sami Sunin kiireiseksi, mutta toisaalta Kupittaalta on aiemminkin tälläkin kaudella kammettu pisteitä puolustuspelin kautta. 

Seuraa Heitä

Karolus Kaarlehto #36 | Ässät

Maalivahti

Kristian Järvisen loukkaannuttua on pitänyt TUTOn ykkösveskarin viittaa harteillaan hyvillä otteilla, mutta uusi kirittäjä Rasmus Rinne on Mestis-tasolle eliittiluokkaa.

Henri Ruotsalainen #4 |

Keskushyökkääjä

Niittasi kiekon kolme kertaa kaappiin keskiviikkona. Onnistuuko urotekoihin myös vanhassa kotihallissaan?

» Lähetä palautetta toimitukselle