KeuPan ruma tappioputki puntariin Mehtimäellä

MESTIS / Ennakko
Edellisen kerran KeuPa HT rymysi Mehtimäellä viime kevään pronssiottelussa.
Jokipojat ja KeuPa palaavat maajoukkuetauolta tositoimiin keskiviikon kohtaamisessaan. Kotijoukkuetta auttavat jukurilainat, kun taas vierailijoita painaa pitkä tappioputki.

Jokipojat pääsee takaisin tosipelien makuun mukavalla tavalla, kun joukkueella on edessään kahden kotiottelun viikko. Keskiviikkona KeuPa HT saapuu Mehtimäelle punnitsemaan joensuulaisten kovan vireen. Ennen taukoa Jokipojat kävi raapimassa pääkaupunkiseudulta kuuden pinnan saaliin, kun sekä Espoo United että K-Vantaa kaatuivat tyylikkäästi.

Noihin otteluihin joensuulaiset saivat riveihinsä Jukureista puolustaja Joonas Valkosen ja hyökkääjä Ville Leskisen. Valkonen jatkaa tukemassa joensuulaisten peräpäätä, mutta Leskinen loukkaantui toisessa ärjypaidassa pelatussa vaihdossaan.

Uusin lainanimi joensuulaismiehistössä on Henri Auvinen, joka solmi vastikään Jukureihin sopimuksen. Auvinen pelaa ärjypaidassa viikon kotiottelut.

Kaikkiaan Jokipojat seilaa sarjakakkosena hyvässä myötätuulessa, ja kymmenestä edellisestä ottelustaan se on voittanut kahdeksan.

KeuPan niskaa taas painaa viiden ottelun tappioputki. Sen aikana joukkue on päästänyt omiin peräti 28 maalia. Viimeisimpänä takkiin tuli TUTOlta ja IPK:lta.

− Muutama päivä pidettiin vapaata, mutta muuten ollaan keskitytty kovaan treeniin. On pyritty paikkailemaan puutteellisia osa-alueita ja pyritty vielä erikseen treenaamaan niitä, KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskanen paljasti seuran verkkosivuilla.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran, kun Jokipojat saalisti Keuruulta 7−4-voiton. Tuosta ottelusta mieleen jäi lähinnä Jokipojat-hyökkääjä Ossi Pellisen vakava loukkaantuminen.

Mehtimäki on toistaiseksi ollut keuruulaisille vielä valloittamaton paikka. Kautta aikojen joukkueet ovat kohdanneet Joensuussa kolmesti, ja joka kerta kotijoukkue on ollut vahvempi, tosin aina vain maalin erolla.

Seuraa Heitä

Samuel Jukuri #37 |

Maalivahti

Aloittaa maalissa keskiviikkona. On yllättäen jopa menettämässä ykkösvahdin paikkaa Juho Ratilaiselle.

Emppu Pulliainen #19 |

Laitahyökkääjä

KeuPa on osunut kolmessa edellisessä ottelussaan vain kerran, ja sen maalin tekaisi Pulliainen. Hyökkäystehojen on löydyttävä, mikäli Mehtimäeltä meinataan pisteitä kaapia.

» Lähetä palautetta toimitukselle