Roki isännöi vieraskiertueella olevaa LeKiä

MESTIS / Ennakko
RoKin Harri Pälve on löytänyt hyvän vireen.
Kuva © Oona Sarajärvi
Lauantaina Lappiin RoKin vieraaksi matkaa pohjoisen vieraskiertueella oleva LeKi. Perjantaina lempääläiset pelasivat Kajaanin Hokkia vastaan häviten 5−2, kun taas rovaniemeläiset ottivat keskiviikkona selkeän 6−3-voiton IPK:sta.

Illan ottelusta on odotettavissa isäntäjoukkueen hallitsemaa vauhdikasta jääkiekkoa, RoKin nopeiden hyökkäysten ja pelikääntöjen siivittämänä.

RoKin peli-ilme on viime aikoina parantunut ja turhat jäähyilyt ovat jääneet historiaan. Peli on pysynyt kasassa paremmin ottelun sisällä ja voitosta on taisteltu loppuun asti.

- Kokonaisuudessaan hyvää peliä on ollut ja tappiotkin on ollut niukkoja. Sarjakärkeäkin vastaan taisteltiin hyvin ja tasaväkisesti, Petteri Hirvonen mietti.

Maalinteko sakkaa

Vierasjoukkue LeKin peleissä on tapahtunut raskaita virheitä, jotka ovat kostautuneet tuloksissa. Myös kokoonpanomuutokset ovat aiheuttaneet kompasteluja.

− Saa nähdä miten tulevat peliin ja miten heillä on kemiat löydetty. Hyvä joukkue on joka tapauksessa kyseessä, Hirvonen arvioi.

Suurin haaste LeKillä on edelleen maalinteossa ja se vaatiikin kovaa työtä, jotta paikat saataisiin käytettyä tehokkaasti.

Pelaajahuomioita

Rovaniemeläisille tuli kokoonpanomuutoksia uuden IFK-yhteistyösopimuksen myötä. RoKin paras pistemies Juhani Tamminen lähti lainalle Helsinkiin.

− Tämä on hieno mahdollisuus kaikille ja muille pelaajille loistava tilaisuus nousta esille lunastamaan paikkansa, tyytyväinen Hirvonen tuumasi.

LeKin Christian Heljanko on huiman alkukauden jälkeen taantumassa tavalliseksi maalivahdiksi Jostain syystä lempääläisten peli on nykyisin paikoitellen liian hidasta.

Seuraa Heitä

Harri Pälve #55 | Pardubice

Laitahyökkääjä

Kookas laitahyökkääjä nousi esiin edellisessä ottelussa tehden 1+1 tehopisteet. Hyväliikkeinen ja laukoo lujaa.

Juho Liuksiala #23 |

Laitahyökkääjä

Ilveksestä lainalla oleva oikea laitahyökkääjä oli joukkueensa ainoa maalintekijä perjantain ottelussa Hokkia vastaan. Potentiaalia löytyy runsaasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle